Меси вече мисли за края, строи имение в Росарио

По времето на карантината заради заболяването му от Covid 19 Лионел Меси се задържапо-дълго от очакваното в Росарио и бе зает със строежа на приказното си бъдещо имение, наречено "La Fortaleza" ("Крепостта").

Имението се намира в частен квартал Кентъки в град Фунес, на няколко километра от Росарио. Там най-богатите в региона имат вили. Къщата на Меси е най-голямата, намира се пред голф игрището и е оценена на около 4 милиона долара.
Имението е разделено на три крила и има общо 25 стаи, което позволява на голямото семейство на играча да бъде заедно, когато той е в Аржентина. Освен това къщата има голям басейн и огромни градини, където са засадени много дървета, особено тополи, по изрично желание на играча. Сред луксозните придобивки се открояват частното кино, огромна напълно оборудвана фитнес зала, стая за игри и подземен гараж за 15 автомобила. "Крепостта" все още не е напълно завършена, но в момента е в процес на изграждане. След като бъде завършена, това ще бъде къщата, която Лео и семейството му ще имат като резиденция в Аржентина, когато играчът завърши успешната си спортна кариера. Планът е Ла Форталеза да бъде основният дом на семейство Меси в бъдеще.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят