Отварят спа хотел за кучета и котки във Велинград, глезят ги с басейни, прически и разходки

Глезят ги с минерална и солена вода, фризури и индивидуален двор за разходки

Първият спа хотел за кучета у нас ще бъде изграден във Велинград. С това от дестинацията се надяват освен като балканската спа столица, да се прочуят и като дестинация за домашни любимци. За питомниците ще бъде изграден огромен комплекс с хотелска част, болница, помещения за рехабилитация и следболнична помощ, 4 различни площадки за разходка, две от които с басейн, а другите две – тренировъчни с различни приспособления, мол за дрехи, храна и други екстри за домашни любимци, фризьорски салон, професионална зала за киноложки и фелиноложки изложби, ветеринарни семинари и конференции.

Идеята е собствениците на кучета и котки да могат спокойно да ги оставят както по време на ваканцията си, така и за по-продължителен период, обясни за „Труд“ инвеститорът в проекта Иван Каров.

Домашните любимци ще бъдат глезени с различни по вид и състав минерални води, лекуващи опорно-двигателни заболявания, с които Велинград е известен, но също и със соленоводни процедури, подходящи за кожни заболявания например. Всяка котка или куче ще бъде настанена в апартамент с площ от 2,5 до 8 квадрата, в който ще разполага със собствен индивидуален двор за разходка, както и със самостоятелна климатична система, така че всяко животно да се наслаждава на оптималната за породата му температура.

По всяко време собствениците ще могат да виждат какво се случва в момента с домашния им любимец, благодарение на постоянна онлайн връзка. Докато притежателите на кучето или котката се наслаждават на собствена ваканция във Велинград, домашният любимец ще може да бъде дресиран, хранен според предпочитанията на собственика, разхождан или глезен със спа процедури за животни.

Освен това ще се предлагат пакети за отстъпки за ваканция във Велинград за двуноги и четириноги, както и членски карти за отстъпка.

Инвестицията в проекта е милиони левове, а комплексът се очаква да отвори до края на годината.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България