Плащането на битови сметки е без такса с Fibank

В съвременната усложнена ситуация и ограничаването на физическия контакт, няколко банки предлагат лесен и удобен начин за дистанционно заплащане на използваните комунални услуги. Клиентите на Fibank имат две възможности - чрез МyFibank или чрез регистрация на дебитна карта в банков офис.

Чрез MyFibank всеки може да заплаща сметките си за ток, парно, вода, телефон или други разходи директно от своята дебитна или кредитна карта, или от разплащателна сметка. По този начин клиентът получава информация за задълженията очакващи плащания и проследяване на история на извършените плащания. Може да бъдат направени настройки всяко плащане да бъде извършвано автоматично при наличие на издадена фактура или след изрично одобрение.

Ако сте клиент на Първа Инвестиционна банка, можете да направите регистрация в Моята Fibank изцяло онлайн. Улесненият дигитален процес позволява достъп до пълните функционалности на електронното банкиране на Fibank чрез дистанционна идентификация посредством Квалифициран електронен подпис (КЕП) от Еvrotrust.

Сметките за битови услуги могат да бъдат платени и с автоматично плащане чрез дебитна карта от Fibank, след като направите регистрация за ползване на услугата в най-близкия клон на ПИБ.

Извършването на комунални плащания се предлага от няколко банки в страната. Според последната справка на БНБ за таксите на доставчици на платежни услуги на места тя може да бъде безплатна, а при други да варира между 20 стотинки и 4 лева! Във Fibank тази услуга се извършва онлайн като не се начисляват допълнителни такси върху извършените плащания.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Вашите пари