С какви функции букмейкърите привличат своите клиенти?

Все по-често забелязваме, че сайтовете за спортни прогнози се довериха на една от най-важните практики – предоставянето на повече контрол на своите клиенти. Някои от тези възможности могат да бъдат открити и в това експертно Bwin ревю като анализаторите ще посочат много точно основните им преимущества, както и кога е най-добре да ги използваме. В следващите редове ще посочим някои от основните изисквания на спортните фенове, когато избират бранд, с когото да си партнират:

  1. Кеш-аут

Това е предложение, което все повече фенове търсят, защото до голяма степен позволява намаляването на риска и дори премахването му. Повече от ясно е, че никой не е Бог, за да знае какво наистина ще се случи на терена и как ще се справи любимият атлет или тим. Букмейкърите отдавна търсят начин, с който да редуцират загубите и кеш-аут се оказа едно от най-добрите решения. В случай на не толкова правилна преценка, всеки клиент може да изтегли частично своя залог или дори целият, като в някои отношения дори може да вземе и част от печалбата си.

  1. Пряко предаване

Мнозина вече са забелязали, че някои от любимите спортни събития често се оказват в платени спортни канали, понякога мнозина търсят и стриймове, които рядко дават и добро качество. Букмейкърите решиха този проблем и започнаха да предлагат тази опция в секцията със залози на живо. Ще открием, че голяма част от любимите спортни дисциплини се радват на тази възможност, като участието в микропазарите не е задължително. Някои брандове изискват да имате само депозит в сметката си, а това автоматично ни дава свободата винаги да бъдем с любимия спорт по всяко време, като тази опция се предлага и на мобилните устройства.

  1. Мобилно приложение

След като говорим за мобилни телефони, това е един от важните фактори за повечето клиенти – възможността да бъдат близо до спортните дисциплини по всяко едно време. Ще забележим, че реномираните брандове не само предлагат подобна функция, но и често се стремят да я направят достатъчно лека, за да може да тръгне на всяко едно устройство, дори и не толкова съвременните. Освен лекотата на работа, тук трябва да говорим и за сигурност, като такава ни се дава от самия букмейкър, мобилните платформи на Apple и Google, а освен това сме защитени и от лиценза, който всеки бранд трябва да има и да показва на видно място.

  1. Създаването на залог

Тази опция е доказателство, че вече няма нищо невъзможно в света на спортните прогнози. С нея можем да направим не само традиционна прогноза, но и да дадем малко воля на своята фантазия. Един фен например даде прогноза за даването на поне един жълт картон в посочените от него срещи и в последствие се оказа, че е прав за агресивният футбол. Малко след това друг се опита да познае цвета бутонки на Тио Уолкот и се оказа, че екстравагантният стил на тогавашният артилерист изобщо  не изневери.

  1. Редактиране на залог

В много отношения ще забележим, че спортните прогнози често се правят под влиянието на емоция, което не е лошо, но грешните прогнози често се отразяват на нашия депозит. Точно по тази причина ще забележим, че разполагаме и с тази функция – да редактираме вече направена прогноза, като автоматично с това ще се изчисли и коефициентът ни. Тази опция е помогнала на много фенове в последствие да вземат решението, преди да бъде късно и точно това създава.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Електронни спортове