Шевченко: Животът е възходи и падения

Андрий Шевченко приема философрски спекулациите за неговото бъдеще. Украйнският треньор на "Дженоа" е пред уволнение, а в четвъртък тимът му отпадна от турнира за Купата на Италия след 1:3 след продължения от любимия "Милан".

"Играхме добре, момчетата положиха много усилия - обясни Шева. - Те показаха най-добрите си качества. Мисля, че беше добър мач. Опитахме се да създаваме положения и да контролираме играта. Естествено, не съм много доволен от резултата, но представянето беше добро.

Винаги съм щастлив да се връщам тук, на Сан Сиро, приемът беше фантастичен и благодаря на феновете на Милан. Искам да благодаря и на феновете на "Дженоа", които дойдоха тук, за да подкрепят отбора.

Аз върша работата си ден след ден. Аз съм на 45 години, все още съм млад и трупам опит. Животът се състои от възходи и падения, победи и поражения, аз вървя напред и сме фокусирани върху проекта. Момчетата се представиха добре, постепенно виждаме как се проявява качеството в резултат на работата в тренировките", каза още той.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят