Забъркаха Алвеш в нов скандал в затвора

Дани Алвеш, който, след като беше обвинен от млада жена, че я е изнасилил, все още е в затвора Brians 2 в Барселона, може да е забъркан в нелегална търговия с фланелки. 

Различни испански медии, начело с Ел Казо, разкриха мрежа за трафик на тениски, подписани от Алвеш в затвора, където той е държан.

Фланелки и дори други спортни стоки се продават на затворници, които си искат автограф от звездата или ги ползват за разменна монета срещу други привилегии като кутии цигари.
Начинът, по който функционира тази незаконна система, е следният - затворник с разрешение да се движи между различните модули на затвора, в който се намира Дани Алвеш, събира фланелките и ги носи на бившия бразилски футболист, който слага своя подпис върху тях.

След като този процес приключи, същият субект, чиято самоличност не е разкрита, начислява комисионна, за да върне артикулите на съответните им собственици или да ги размени за някаква полза, както вече беше посочено, съобщи телевизия TUDN. 

Цитираният доклад от El Caso споделя, че откакто Дани Алвеш е затворен в Brians 2, исканията на затворниците за футболни фланелки са се учетворили.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят