Автокрадец от Поморие открит мъртъв

Тръгнал на лов и изчезнал, води се разследване

Помориецът Пламен Стаматов, известен с прякора си Перо, е бил открит мъртъв. Перо е спряган за известен в близкото минало крадец на коли. Не е тайна, че преди години най-страховитата мафия автоджамбази се подвизаваше именно в морския град.

Към момента, от полицията няма официална информация по случая. Говори се, че не е ясно дали се касае за убийство, но случаят се гледа под лупа от екип опитни криминалисти.

Истинска мистерия има около случая с Перо, казаха негови съграждани. Преди десетина дни той изчезнал. Казал на близките си, че отива да ловува в района на Средец и не се върнал. Няма данни с него да е имало други хора, тръгнал е сам. След като не си дошъл у дома, той е бил обявен за издирване от майка си. След няколко дни, местни жители го открили мъртъв в гориста местност, близо до Средец.

Причините за смъртта му ще станат известни, след като излязат резултатите от аутопсията, казаха отлично информирани източници, близки до разследването. Тогава със сигурност ще може да се каже дали става въпрос за убийство или здравослровен проблем.

След като Перо бил обявен за издирване, полицаи са иззели записи от камери, както около дома му, така и от изхода на Поморие, за да се види наистина ли сам е тръгнал да ловува в планината.

Коментари

Задължително поле