Адвокатът на Гизем Караджа скочи в нейна защита

Забърканата в наркоскандал актриса настрои турската общественост срещу себе си

Както ви информирахме в предния брой, след продължилото пет години съдебно дело, 34 турски знаменитости бяха осъдени на затвор за употреба и разпространение на наркотици. Сред тях са актьорите Чагатай Улусой, екранната му партньорка от сериала "Пътят на Емир" Гизем Караджа, певецът Дженк Ерен и други популярни лица. Вече се говори, че вместо затвор, възможно е да се разминат със солидна глоба, но какво точно ще се случи, времето ще покаже.

Актьорите Чагатай Улусой и Гизем Караджа бяха заловени с дрога по времето, когато двамата се снимаха в продължението на сериала "Огледален свят" - „Пътят на Емир“.

Във връзка с многобройни публикации в турската пресата и предавания по радио и телевизионни програми за подновеното дело срещу Гизем Караджа, адвокатът й направи официално изявление. То бе тиражирано във всички медии и в социалните мрежи.

Ето какво се казва в него: "Клиентката ми е дълбоко разстроена, че всички обсъждат инцидент, който се е случил с нея преди пет години, през което време тя се омъжи, създаде щастливо семейство и много съжалява за събитието, смятайки го за грешка на младостта, защото тогава тя беше само на 20 години ..." Това твърдение обаче вместо да има положителен ефект, само засили страстите около тази тема. Много потребители не смятат, че употребата на наркотици е грешка, а още по-малко - "инцидент"!

На 20 години не си тийнейджър, а напълно оформен млад мъж или момиче, както в този случай. Като цяло си наясно какво се случва, но явно известните личности разчитат, че всичко ще им се размине. Това е мнението на мнозинството, реагирало на адвокатската позиция в социалните мрежи.

Гизем Караджа, която за последно гледахме у нас в "Градско момиче", е родена на 9 юли 1992 г. в Истанбул, но детството й преминава в Америка и Канада, където се установяват да живеят родителите й. Връща се да учи в Турция и завършва университета в Истанбул.

Трамплин към актьорската кариера е представляването ѝ в конкурса за красота "Мис Свят 2011", като през същата година участва във филма на известна фирма за козметика, посветен на състезанието, в който играе самата себе си. После взима роля във "Великолепният век", а през 2012-а става част от две нови продукции - първо в "Опасна красота" , а малко след това и в неуспешното продължение на "Огледален свят" - "Пътят на Емир". През 2013 г. пък взима участие в "Надежда за обич" .

Миналата година хубавицата се омъжи за Кемал Екмекчи – бизнесмен от Бодрум.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали