Акрапович се надява Соу да не си тръгне

След като ЦСКА обра най-много персонални награди за 2020 година, дойде ред и на декемврийските призове. Бруно Акрапович стана треньор №1, а Али Соу е най-добър играч.
"Ще ни бъде трудно, ако Соу си тръгне - рече босненският специалист. - Не се намира лесно нападател като него.  Доволен съм от играчите, с които разполагам и от свършената работа на лагера в Алания. Ще направим всичко възможно да сме близо до "Лудогорец".Ще се възползваме от всяка тяхна грешка."
Акрапович се заяде и с Христо Крушарски, собственика на "Локомотив" (Пд), който не спира да стреля срещу него. "Бях в къщата му, познавам семейството му - коментира треньорът. - Гледам напред в кариерата и не дължа никому нищо. Който ме нарича предател, не разбира от футбол. Аз съм чужденец, който дойде да работи честно в България. Понякога ми се иска по друг начин да му отговаря, но не искам."
"Щастлив съм, че получавам наградата не сам, а с моя треньор - добави Соу. - Той ме мотивира и ме кара да играя по-добре. Искам да дам всичко от себе си за ЦСКА. Надявам се да спечелим титлата. Чета слухове за мой трансфер, но няма нищо конкретно."
Соу беше на косъм от "Дижон" през лятото, но в сетния миг сделката се провали.
От 9 септември 2021 г. името ЦСКА ще може да се използва от клуба без допълнителни знаци. Причината е, че на този ден изтичат пет години от фалиралото бившо АД. А ЦСКА изкупи правата за емблемата за 8 млн. лв.

Коментари

Задължително поле