Актьорите от сериала „Алея на славата“ отбелязаха началото с бляскава гала вечер (СНИМКИ)

Снимки: Лилия Йотова

Заедно с телевизионния старт на най-новия сериал „Алея на слава“ екипът на филмовия проект и специални гости отбелязаха началото с бляскава гала премиера в столично кино. 

Част от премиерата в столично кино беше звездният каст на модерната семейна поредица – Радина Боршош, Мак Маринов, Деян Донков, Свежен Младенов, Маргита Гошева, Ирини Жамбонас, Борислав Чучков, Сара Драгулева, Йордан Ръсин, Мария Сотирова, Ясен Атанасов, Васил Витанов, Александър Евгениев, Боряна Маноилова.

Те преминаха по червения килим заедно с режисьора Виктор Чучков, сценариста Борислав Захариев, изпълнителния продуцент Светлин Нейнски и целия технически екип на продукцията. 

Синът на актьора Деян Ангелов - Ален, изпълнява ролята на малкия Милен в сериала

„В „Алея на славата“ опитваме да проникнем зад кулисите на кулинарията и да разкажем какво се случва в този свят, който познаваме отдалеч. Надявам се, че сериалът ще бъде много интересен за зрителите“, сподели Виктор Чучков за поредицата, която зрителите могат да проследят от вторник до четвъртък от 20:00 ч. по Нова тв.

Актьорите Радина Боршош и Мак Маринов разкриха, че въплъщаването в образите на шеф готвачи е било истинско предизвикателство за тях.

„Когато прочетох сценария, разбрах, че ще ми бъде трудно да изиграя Али и да представя нейната професионална педантичност, амбиция и талант. Тя е ранима и понякога колеблива, притежава особен характер“ – разкрива за героинята си Радина Боршош.

Радина Боршош

„Доверих се на този проект заради хубавия сценарий и съм много щастлив от този факт. Освен готвенето, имахме и много други динамични и интересни моменти. По време на снимките заживяваш с целия екип и те стават твое семейство. Оставам с много хубави спомени“, допълва Мак Маринов, когото ще видим в ролята на Милен. 

Мак Маринов

Другият ключов образ, който ще впечатли зрителите, е този на един от най-добрите готвачи в България – шеф Лагадинов. В него ще се превъплъти Деян Донков.

„Образът ми в този сериал е вкусен за пресъздаване. Основната съставка, с която трябва да се работи в сферата на което и да е изкуство, е любовта“, казва той.  

Деян Донков

Гости на събитието бяха и множество популярни личности и инфлуенсъри, сред които любимият шеф Виктор Ангелов, отлично познат от риалити формата на NOVA Hell’s Kitchen.

Шеф Ангелов бе сред първите гости на премиерата

„През годините аз и колегите ми дадохме достатъчно добър пример какво се случва в кухните.“ Шеф Ангелов обеща да следи с интерес сериала и особено героя на Деян Донков – шеф Лагадинов. Той коментира още, че любовта е вдъхновение, а кулинарията – творчество. „Всеки творец има нужда от вдъхновение, така че двете са тясно свързани. Пожелавам успех на целия екип на „Алея на славата“, каза шеф Ангелов. 

Сред гостите бе и Папи Ханс със своята приятелка, която също има участие в сериала.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали