Александър Иванов, ГЕРБ: Номинацията за нов транспортен министър ще се случи в понеделник

Номинацията за нов транспортен министър ще се случи в понеделник. Както винаги ГЕРБ залага на професионалисти и са хора с доказан опит. Изненадам съм за решението на Александър Манолев, защото се случи този опит за очерняне точно когато беше номиниран. Той каза, че не иска да започне с оправдание , каза депутатът от ГЕРБ Александър Иванов по Канал 3.

Аз не мога да коментирам атаките и публикациите към Александър Манолев, да ги коментират тези, които ги направиха. Той е човек със сериозен опит и решението си е лично негово. Подкрепям го, но за съжаление беше много добър кандидат за поста. Не мисля, че има и основание да излиза от изпълнителната власт, категоричен беше той.

Не мога да кажа дали има конспирации с Александър Манолев и забавянето на Румен Радев за подписване на указа. Може и да е пълна случайност. Както виждате- всички кандидатури бяха обсъдени на коалиционния съвет и затова не намирам нещо странно на разговора на Бойко Борисов и Манолев, каза още Иванов.

Решението за Младен Маринов е решение, което ще подкрепим заради премиера. Аз мисля, че той ще стъпи в длъжност и ще си свърши добре работата. Президентът в една или друга степен каза, че причината за неподписването е заради пътуване. Комуникацията е добра между Дондуков 1 и 2. Това, че няма съгласуване, може да каже само президентът какво означава, заяви депутатът от ГЕРБ.

Едни формални и неформални срещи като тази в ООН би трябвало да се случат с участието на премиера, особено след успешното ни европредседателство, каза Иванов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика