Александър Попов: Не бяхме на ниво, щом догонвахме непрекъснато

Снимка СПОРТАЛ

Психологическата ни подготовка явно не беше на ниво, щом догонвахме почти непрекъснато – призна Александър Попов, треньор на волейболния ЦСКА.

Армейците изненадващо загубиха у дома от „Хебър“ (Пазарджик) с 1:3 в първи мач от четвъртфиналните плейофи на Суперлигата.

„Рядко съм виждал в нашата зала толкова дълго да не можем да излезем чисто емоционално и напред - заяви още той. - Случвало се е в отделни геймове, но час и половина, два... „Хебър“ игра много добре. Имаха хубав сервис и издържаха на нашия. Чака ни тежък мач в Пазарджик. Те трябва да ни победят, а ние да останем. Не трябва да подхождаме така аристократично.“

Наставникът на „Хебър“ Атанас Петров пък изрази задоволство, че неговият тим е демонстрирал колективизъм, играл е добре от сервис и посрещане. „ЦСКА ни улесни това не беше тяхното лице – откровен бе Петров. - Но пък може би ние ги затруднихме. Трябва да изиграем сърцато втория мач вкъщи. Длъжни сме след тази победа да гоним отстраняването на „армейците“.“

Играе се до две победи от 3 мача, следващите двубои са в понеделник.

А действащият шампион „Нефтохимик 2010“ (Бургас) тръгна без проблеми в плейофите след категоричното 3:0 срещу „Марек Юнион Ивкони“ (Дупница) - 3:0. В другите две срещи „Пирин размаза „Левски“ с класическото 3:0 в Разлог, а „Монтана“ се наложи трудно над „Добруджа 07“ (Добрич) с 3:1.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт