Алекс Сърчаджиева: Нямах пари да погреба Иван (ВИДЕО)

Алекс Сърчаджиева даде откровено интервю пред Ники Кънчев, в което разкри всички трудности, с които се е сблъскала след смъртта на Иван Ласкин.

"Гадна година, нямам търпение да се махне. Човек трябва да си мине по пътя и през изпитанията, които му се дават. Нямам избор да не продължа напред, защото трябва да си отгледам детето, а аз съм сама", така Сърчаджиева описа настоящата 2019-та.

Актрисата приема, че смъртта на Ласкин е част от съдбата й, но не крие, че е най-притеснена за дъщеря си София: "Това ще й остане травма за цял живот. Връзката й с Иван беше много силна. Аз бях просто мама, а той - всичко в света й".

Освен от емоционална гледна точка, загубата на Иван се е отразила и на финансовото състояние на Алекс. Тя споделя, че в рамките на 3 месеца след като той си отива, тя банкрутира: "Стигнах дотам, и не ме е срам да го кажа, че нямах пари да го погреба". В този момент на помощ са й се притекли близки, роднини и много непознати хора, благодарение на които тя е стъпила обратно на краката си.

Коментари

Задължително поле