Алекс Сърчаджиева: Иване, една година седя на дивана, гледам в една точка и не мога да повярвам, че не мога да те прегърна

Снимка: Facebook

Актрисата и телевизионна водеща Александра Сърчаджиева отбеляза една година от смъртта на Иван Ласкин, с който дълги години живееше на семейни начала. Ласкин почина миналата година на 48 г.

"Една година Иване !!! Толкова много те обичам мило мое момче !!! Една година седя на дивана, гледам в една точка и не мога да повярвам, че не мога да те прегърна !!! Че не мога да се сгуша в теб и да те целуна !!! Че не си до мен в леглото !!! Че е поредната вечер, в която няма да ме милваш !!! Липсваш ми толкова ужасяващо, болезнено и страховито, че дъхът ми спира !!! Истината е Иване, че незная как да продължа без теб, защото искам да съм стеб !!! Толкова ми липсва усмивката ти, силата ти, честността и обичта ти !!!! Ти си всичко за мен мило мое момче !!! Ти казваше, че да излезеш от дом, в който са те прегръщали и той да е празен ........ това е страшно !!!! Е, мили мой Иван Ласкин аз всеки ден излизам от дома, в който ти не спираше да ме прегръщаш и той е вледеняващо самотен и празен !!! Обичам те безкрайно много!!!!", написа във Фейсбук Сърчаджиева.

Двамата актьори имат 9-годишна дъщеря - София.

Коментари

Задължително поле