Алла Пугачова плаши заразата с песни

Алла Пугачова със сина си.

Звездното семейство се затвори в замъка си

Имотът на примадоната струва над 20 милиона долара

Дори и в най-мрачните моменти има място за светли и радостни моменти. Например принудителната карантина даде на двете деца на Алла Пугачова и Максим Галкин щастливата възможност да са с родителите си по цял ден. Избухването на пандемията затвори звездното семейство в замъка им и въпреки карантината, четиримата не губят желание да забавляват абонатите си в социалната мрежа по най-различни начини.

Наскоро примадоната, заедно с 6-годишния си син Хари, измислиха и изпяха песен, в която прогонват коронавируса с думите: “Мама Миа, махай се от нас, пандемия!” Композицията е с латиноамерикански мотиви.

Максим Галкин сподели видеото в instagram. “Антипандемичен тандем “HarryAll”. Ударете бацилите с децибели!” написа той. Абонатите оцениха импровизацията на майка и син с възторжени коментари.

Както е известно 70-годишната Алла Пугачова и съпругът й - тв водещият Максим Галкин, който е с 27 лета по-млад от нея, живеят в рицарски замък за 20 милиона долара в подмосковното селце Гряз. Там отглеждат 6-годишните си близнаци Елизавета и Хари, след като певицата стана сурогатна майка на 64-годишна възраст.

Звездата на руската естрада може да се похвали, че е една от най-богатите личности в Русия, като неофициално богатството й се оценява на 100 милиона долара.

В тази сума не влизат многобройните й имоти, както и бизнес активите. Тъй като певицата официално прекрати концертната си дейност преди десетина години, днес тя развива бизнес. Инак, официалната пенсия, която естрадната легенда получава от държавата е 11 000 рубли, което в Русия се смята за висока, а иначе се равнява на около 300 наши лева.

Преди време Галкин направи любопитно признание - че забелязал Алла Пугачова, когато бил на 3 години, т. е в края на 70-те години на ХХ век.

Тогава певицата е на 30 и вече е звезда в СССР и в социалистическите страни. “Аз я гледах по телевизора, търчах из къщи и виках: “Алла, Алла”, разказа популярният тв водещ и добави, че вече като тийнейджър се влюбил в примадоната и тайно мечтаел да се ожени за нея.

И така мечтата му става факт през 2011 г., макар двамата да са гаджета десет години преди венчавката, още докато Пугачова е омъжена за Филип Киркоров.

А когато Галкин се жени за Алла, започва да мечтае двамата да живеят в рицарски замък в Подмосковието. Явно Максим е роден под щастлива звезда, защото и тази негова мечта става реалност.

Имотът, с който се сдобиха, се разпростира на 10 декара. Площта на 6-етажния замък е 3000 кв. м и включва 20 стаи, от които 5 гостни, огромна библиотека, обсерватория, оборудвана с най-модерни телескопи, билярдна зала, кино зала, басейн, фитнес и специална бална зала за приеми. Рицарският замък е оборудван и с вътрешен асансьор и красива вита стълба, както и с подземен паркинг, в който звездното семейство държи внушителен автопарк.

Като цяло домът е решен във викториански стил. Само цената на мебелите в къщата е над 3 милион долара, изчисляват руските медии. Картините в замъка са дело на стари руски майстори, като се говори, че Галкин и Пугачова са ги откупили от руски музеи и галерии със специалното разрешение на Кремъл.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес