Ана де Армас е фаворитка за ролята на Мерилин Монро

Великолепната Ана де Армас

Десетки актриси преговаряха за “Blonde”

Великолепната млада дива Ана де Армас е най-сериозната фаворитка за ролята на легендата Мерилин Монро в подготвания от дълго време проект на Андрю Доминик “Blonde”. Визионерът Доминик се опитва да снима “Blonde” от горе-долу десетилетие. Преди доста време австралийското бижу Наоми Уотс щеше да се превъплъти в американската екранна икона. После имаше слухове за Джесика Частейн, но и двата варианта на екранизацията на романа на Джойс Каръл Оутс се разпаднаха, припомня operationkino.net.

Сега “Blonde” намери нов дом в Netflix и надеждите да стигне до екран се възродиха, а тази седмица научихме и за нов опит да се намери перфектната актриса за ролята на Мерилин. Наоми Уотс вече е малко възрастна, а Частейн може би е прекалено заета, защото сега Ана де Армас (”Блейд Рънър 2049”) преговаря за ролята и вероятно скоро ще видим красавицата в първите работни снимки от продукцията.

Според някои фенове Андрю Доминик не работи достатъчно и за почти 20 години има само няколко заглавия – дебютът му “Chopper” с Ерик Бана, изключително качествената уестърн елегия “Убийството на Джеси Джеймс от мерзавеца Робърт Форд” и “Killing Them Softly”, документалният “One More Time with Feeling” и няколко предстоящи епизода на “Mindhunter”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино