Андреа: Не е лесно постоянно да те клеветят

Певицата проговори за папарашките снимки по бански

Неоспорим факт е, че певицата Андреа редовно ретушира снимките си в социалните мрежи, правейки се по-слаба от колкото всъщност е.

Вчера в столичен седмичник се появиха папарашки кадри, за които се твърди, че показват Андреа по бански, като видно, изпълнителката е доста по-пълна, в сравнение с образа й в Instagram.

Снимка на Ivan Zoev.

И въпреки че русата фолкаджийка не е снимана в лице, много от феновете й са убедени, че това е тя. Самата Андреа реши да отговори на провокацията, публикувайки дълъг пост в личната си Facebook страница.

Ето какво написа тя:

"Не е лесно постоянно да те клеветят и да пускат фалшиви статии за теб! Точно за това същата медия загуби много дела от мен! Посланието ми тук е следното. Представете си как някои хора на заплата разбира се (според мен би трябвало да вземат повече пари, в крайна сметка клеветейки някого и оронвайки го с фалшиви снимки и статии определено си слагат грях на душата). Сядат зад бюрото и започват да мърдат малките си пръстчета върху клавиатурата и си казват - какво достатъчно вулгарно да напиша, за да се продаде бройчето днес? И вие купувате и пълните джоба на бездушни и неморални хора! Те печелят от вас обиждайки живота на хората, които се опитват да постигнат нещо! Някои от вас го купуват, четат.. някои вярват в написаното.. и започвате да ме питате дали е вярно или не.. Един безкраен и безсмислен кръг! Някой път си мисля, че живота ми е като филм, но не обичам драмите затова не влизам в измислени скандали, не обичам глупости, които да ме отклоняват от главното, което обичам - my music! И хората, които обичам ,които ме подкрепят и обичат изкуството ми.. заради Вас си заслужава винаги!".

Макар и да получи известна подкрепа от последователите си, попфолк дивата отново бе нападната - "Пръстите на ръцете ти са просто трепач. На мен ли ми изглеждат не на място или са взети от някъде другаде!?!?!?", пишат потребители под поста й.

В друга социална мрежа - Instagram, певицата също е обвинявана, че пропуска да "фотошопира" пръстите на ръцете и краката си, когато се вталява на снимките.

Коментари

Задължително поле