Андрей Ковачев участва в среща с бизнеса в район "Слатина"

Снимки: ПП ГЕРБ

Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Ковачев участва в среща с бизнеса в район "Слатина".

На събитието присъстваха заместник – министърът на външните работи Георг Георгиев, народният представител Борислав Борисов, общинските съветници Живка Новкова и Николай Стойнев, кметът на район "Слатина" Наталия Стоянова, организационният секретар на ПГЕРБ Зафир Зарков и членове на ръководството на структурата.

Обсъждани бяха теми, свързани с предизвикателствата пред бизнеса и развитието на страната ни по отношение на икономиката.

Андрей Ковачев подчерта, че една разумна и устойчива икономика се гради на добър инвестиционен климат, на добра данъчна система и на добро партньорство между работодатели и служители.

„За нас като членове на ЕНП стои на преден план въпросът за създаването на добри условия за бизнес. ГЕРБ е партията, която работи за това да има повече инвестиции и работеща икономика в страната, добави Ковачев. Той добави, че приоритетите на ГЕРБ са насочени към справедлив европейски пазар без двойни стандарти, производство с висока добавена стойност и нови пазари за българските стоки и услуги.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика