Анелия изненада с ново начинание и показа порасналата си дъщеря Ивон

Анелия и дъщеря й Ивон изненадващо се събраха на ново поприще - на модели.

Попфолк звездата на „Пайнер“ разказва, че заради пандемичната обстановка, която в голяма степен затруднява работата на изпълнителите, решила да се пробва като дизайнер.

„След тези ситуации в цял свят, аз нямаше какво да правя и станах дизайнерка. Трябваше да изразя себе си по друг начин. Гледах да е нещо, което ми е приятно“ –  казва тя в „Преди обед“.

Влиза в ролята на моден творец, след като е получила и награди за стила си като Модна икона. „Качеството не подлежи на обсъждане. Платовете са от чужбина, избрали сме цветовете по най-актуалните, по-свежи – това, което иска пазарът. Това е най-актуалното в момента“ – категорична е тя.

Въпреки че дъщеря й не обича да е пред камера, да говорят за нея и да я свързват с майка й, все пак се е съгласила да участва във фотосесията за новия й моден бранд.

„Тя има едва 10-15 снимки в профила, но вече е с над 30 000 последователи в Инстаграм. След няколко месеца става на 18. Иска да учи бизнес мениджмънт, но ми призна, че не може да стои в офис. Иска да снима, да пее за удоволствие“ – разказа хитовата изпълнителка.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N E L I A (@anelia_official)

Анелия е катрегорична, че не чете хейтърските коментари по адрес на дъщеря си. В момента тийнейджърката има сериозна връзка, като момчето било много добро и отговорно.

„Самата Ивон също е много съзнателна. Преди две години я наказах с 5 лева, защото не си беше оправила стаята. Тя обаче взела капитал от баща си и започнала да продава мигли. Бизнесът й приключи просто защото е под 18 и няма как да се разплаща с куриерската фирма“ – издаде певицата.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица