Антонио Бандерас шокира с новия си имидж

Антонио Бандерас представи новия си имидж, заради който не е много лесен за разпознаване. Актьорът се появи изненадващо на събитие в родната си Малага. 63-годишният латино е почти неузнаваем. След като години наред се подстригваше късо, сега той реши да покаже естествените си къдрици, а освен това си пусна и мустаци. Новият му имидж предизвика противоречиви реакции.

Миналата година Бандерас разкри, че животът му се е променил, откакто е получил инфаркт през 2017 г. „Осъзнах, че това е може би едно от най-хубавите неща, които някога са ми се случвали, защото изведнъж всичко стана без значение и нещата, които ме тревожеха всеки ден, станаха безсмислени. Помислих си, защо да си чупя главата, след като ще умра?" призна актьорът.

В скорошно интервю той разказа и как 20 години по-младата му приятелка Никол Кимпел му е спасила живота. Вечерта преди инфаркта тя купила болкоуспокояващи, защото имала главоболие. За щастие взела аспирин, който спасил Бандерас от смъртта на следващия ден. Антонио и Никол имат връзка от 2014 г., но рядко се появяват заедно на публични места.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица