Антония Петрова-Батинкова проговори за 3-те си сватби (СНИМКИ)

Моделът Антония Петрова-Батинкова разкри интересни подробности около 3-те си сватби с Ивайло Батинков, по случай първата годишнина от както двамата си казаха "ДА".

"На 17.06.18, семейство Батинкови сключихме брак в българското посолство в Солун, съгласно всички български и международни закони. Благодарим, изключително на генералният ни консул за цяла Гърция г-н Писанчев, че ни ожени. Веднага след това се оженихме и със сватбена, официална, тържествена церемония на брега на морето, където всички сватбени ритуали бяха спазени, заедно с гости и роднини, с шумно, гръцко, плажно тържество, което всички сте виждали и което бе обявено за “ сватба на годината” в престижна класация. След което узаконихме официално сватбените документи и в България. Така сбъднахме мечтата си да имаме 3 сватби и 3 ритуала", написа към кадрите Антония.

[modula id="3205007"]

Дълго време Антония и Ивайло не споделяха нищо за сватбените си церемонии, една от които е т.н. масонска церемония, на която са присъствали над 300 човека.

Носителката на Мис България 2009, допълни още разказа си: "На първата ни годишнина споделяме тези снимки с всички вас, с пожелание повече млади хора да сключват брак, защото има смисъл! По този начин се официализира и узаконява любовта пред нас самите, пред Господ, пред държавата, пред ценните за нас хора и пред обществото! А и какво по-хубаво от това децата да се раждат в брак! Законни съпруг и съпруга до края!!! Нека любовта да възтържествува завинаги! Семейство Батинкови"

Коментари

Задължително поле