Антония Петрова-Батинкова с нови снимки от двумесечната й почивка в Гърция

Дългокраката блондинка Антония Петрова-Батинкова отговори на желанието на нейните последователи да сподели още снимки от летните им ваканции в чужбина.

В Instagram носителката на титлата "Мис България 2009" написа следното:

"Хей, приятели, здравейте! Получавам много похвали за семейните ни снимки, благодаря за което, и въпроси защо не съм споделила снимки от всичките ни летни, семейни пътувания! Истината е, че нямам никакво време! Хихи.. и тъй като сте много настоятелни и виждам, че искрено ни се радвате и вълнувате, ще ви разкажа за нашето 2-месечно лято в Гърция, от гледна точка на нашия син - Best Batinkov! Благодаря ви, че ни смятате за пример за хубаво семейство и ви вдъхновяваме!"

Ето и как тя преразказа почивката си от името на сина й: “Тъй като мама и тате са капитани и се увличат по ветроходството, ме заведоха на ветроходна яхта, която сами управляваха и заедно с баба и дядо обикаляхме живописните, гръцки острови! Освен това, мама и тате ме заведоха и на мястото, където сключиха брак - Порто Елеа! За това време ми поникнаха цели 6 зъба и успях да проходя! Аз съм на мама и тате първородната гордост и радост!

Миската публикува над 60 кадъра от дългата им почивка в съседна Гърция, с което буквално заля профила си със семейни снимки, но това очевидно много се харесва на феновете й, които побързаха да лайкнат и коментират почти всяко фото.

[modula id="3376086"]

Коментари

Задължително поле