Ан Хатауей очаква второ дете (СНИМКА)

Актрисата дълго се е борила с безплодие

"Не се снимам за някой филм... Шегата на страна, за всеки, преминаващ през ада на безплодието и трудното зачеване, моля да разберете, че пътят и до двете ми бременности не беше лесен и кратък", побърза да уточни 36-годишната актриса Ан Хатауей към кадъра на бременното й коремче.

Новината, че очаква второ дете, зарадва и изненада повечето й фенове, но сред тях имаше и такива, които не останаха доволни, имайки предвид изказването на Хатауей за алкохола преди едва 3 месеца.

В интервю за "Tatler" през април, тя разкри, че ако не бе станала актриса, щеше да завърши като алкохоличка. Ан призна, че зависимостта й е силна и никога няма да бъде от хората, които ще пият една чаша вино цяла вечер. Въпреки това, актрисата обеща, че в следващите 18 години - докато синът й навърши пълнолетие - тя няма да близне алкохол.

Някои от последователите й предположиха, че желанието й да бъде трезва толкова време, се дължи и на опитите й да забременее и сега когато очаква второто си дете, тя ще бъде още по-мотивирана в решението си.

Ан и съпругът й Адам Шулман са женени от 7 години и имат 3-годишно момче на име Джонатан.

Коментари

Задължително поле