Арестуваха авер на Очите

Първо претърсили аудито на Подмола, след това и луксозния му палат в село Каменар

Бургаски спецполицаи арестуваха авер на Митьо Очите. Става дума за Антон Подмола, съобщиха униформени. От две години той живеел в къща в близкото до Бургас село Каменар. Според запознати той е брат на Валентин Подмолов от Хасково, който беше застрелян в дома си от все още неизвестен мъж.

Антон Подмола въртял търговия с Очите, разказаха местни хора. По думите им те търгували с гнайс. Подобна дейност Подмола развивал и в Ивайловградско.

Ще се проверява обаче дали покрай строителния материал не е вървял транспорт и на дрога. Подозренията са, че ако е така - наркотиците били внасяни от южната ни съседка Турция.

По обед в четвъртък полицаите арестуваха шофьора на лъскаво Ауди на изхода на Бургас. В него са се возили четирима души. Колата е била с четири еднакви цифри в регистрационния номер и е собственост на Подмола. След като багажникът е бил претърсен, униформените се насочили към село Каменар и претарашили луксозната къща на Подмола. Той е бил арестуван там. Все още не е ясно дали нещо е открито при обиските.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право