Арестуваха дилър в Благоевград, пазел дрогата с автомат

В Благоевград арестуваха един от най-известните дилъри на дрога Стоян Дешев-Стуи. Той бил спрян около 1 часа вечерта на улица в града за проверка на автомобила му . При проверката е установено,че Стуи /48г./ управлява дрогиран Опел Вектра-та си, а в колата му открили и незаконен автомат "Калашников", с който той се пазел от конкуренти.

Веднага униформените предприели и обиски в жилищата,обитавани от дилъра. Намерени и иззети са : електронна везна, около 5,6 грама кокаин, около 538 грама канабис, около 0,5 грама амфетамин и около 74 бр. засадени в саксии тревисти растения, реагиращи положително на канабис, чието тегло е в процес на установяване. На лицето е постановено задържане за срок до 72 часа.

Стуи е стар познайник на полицията, който обаче все се измъква от закона. Преди години бе заловен и обвинен за изнасилване на отвлечено момиче заедно с още четирима дущи. Той обаче се измъкна от присъда, след това пак бе залавян с дрога, но пак се измъкна. Сега полицията се надява ,че е заковала наркодилъра и ще получи присъда.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право