Арестуваха наркодилър за отвлечено и изтезавано момиче

18-годишната Виктория е в болница и се нуждае спешно от кръв

При полицейска проверка в дома на наркопласьор от Добрич е открито отвлечено и изтезавано момиче, съобщиха от полицията. Това е станало на 24 юли, когато служители на реда са намерили канабис в 32-годишния М.Д. и след това са предприели обиск в жилището му на улица "Ал.Стамболийски.

%d0%b2%d0%b8%d0%ba%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%8fТака попадат на завързаното момиче, което е било в неадекватно и напълно безпомощно състояние, била е жестоко малтретирана, изтезавана, гладна, с рани и цялата кожа и кости.

Момичето е обявено за общодържавно издирване от 20 дни, когато е било отвлечено явно от мъжа и държано в плен против волята си. Веднага е откарано в реанимацията на болницата в Добрич, където лекарите се борят за живота му.

В социалните мрежи негови близки пуснаха зов за помощ и снимка. Виктория Георгиева се нуждае спешно от кръвопреливане, но се търси само кръвна група АВ отрицателна. До късния следобед в сряда са й били преляти 2 банки, но има нужда от още кръводарители с бележки за кръв от Добрич.

С полицейска мярка за срок от 24 часа М.Д. е задържан в Първо РУ МВР Добрич, след което мярката му за задържане е удължена на 72 часа. Материалите по случая са докладвани в Районна прокуратура.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България