„Армията“ чака деня на Али Соу

ЗАПОРОЖИЕ – Али Соу е длъжник на ЦСКА през този сезон. През миналата кампания нападателят беше суперзвездата и голмайстор на „червените“, а през този има само един гол – от дузпа срещу „Етър“ в първия кръг.

„Време е да вкарам гола и той да е решителният“, надъхваше се Соу по време на пътуването за мача със „Зоря“ в Запорожие, което продължи час и половина.

Нападателят имаше безценно значение при отстраняването на „Осиек“ в миналия кръг. Соу вкара решителната пета дузпа, с която двубоят Хърватия приключи в полза на ЦСКА.

„Отиваме да победим „Зоря“ и шансовете ни са напълно реални – каза младият Иван Турицов, който отново си възвърна титулярния пост на десен бек. – Разчитаме на колектив и добра игра. Мисля, че ще успеем да го покажем. Няма да е чудно да спечелим мача, а напротив.“

Треньорът Люпко Петрович вероятно ще заложи на състава, който завърши 0:0 срещу „Лудогорец“ в неделя. Логично в групата не са отлъчените Николай Бодуров и Рубен Пинто, които едва ли някога повече ще играят за ЦСКА. На самолета се качи Божидар Чорбаджийски – бившият капитан няма шанс да е на терена и му се търси отбор. Но за разлика от Бодуров и Пинто не се е замесвал в скандали.

Коментари

Задължително поле