"АУРА БЪЛГАРИЯ" ООД – Представител на ROBOCLEAN за България

Домашната прах и алергените създават неблагоприятна жизнена среда за вас и вашето семейство.

Прахосмукачката е основното средство за борба с мръсотията и прахта, но и... основният развъдник на домашната „флора” и „фауна”. От топлината на двигателя и тъмнината, събраните в торбичката акари, плесени и бактерии се размножават с бясна скорост и при следващото "чистене", заедно с излизащия въздух пръскат поколението си във всички части на дома. Затова едва ли има човек, на които типичният мирис на прахосмукачката да не е крайно неприятен – той е сигнал за опасност за нашата имунна система.

А има ли логика - насищаме въздуха в дома си с всевъзможни алергени и го дишаме!?!

И все пак, прахосмукачката ни е необходима, за да поддържаме чистота и да държим популацията на акарите под контрол. Само че, трябва да изберем не обикновена, а такава със „сепаратор и вода” – Roboclean!

Roboclean е здравословен, високо технологичен, висококачествен и екологичен продукт. Система, която обединява "всичко-в-едно".

Най-уникалното качество, което отделя Roboclean от обикновените прахосмукачки с торби/филтри за прах е, че Roboclean ви позволява да прочистите въздуха в дома си с най-обикновена вода от чешмата!

Сепараторът на Roboclean, в комбинация с водата, филтрира въздуха до 99,99%, затова системата е синоним на здравословна вътрешна среда и предпазва Вас и Вашите близки от заболявания на дихателните пътища.51s1bbftnl

Препоръчваме ROBOCLEAN специално на семейства с деца, домашни любимци, алергии, астма и на хора, които обичат чиста и здравословна околна среда!

Използвайте Roboclean за:

• Пречистване на въздуха – чистота на въздуха в помещенията покачва качеството на живот и въздействат положителното на Вас и семейството Ви.

• Ефективно събиране на домашна прах – дишайте по-леко! 100% чист, лишен от прах, микроби и гъбички и др. алергени въздух.

• Балансиране на влажността на въздуха

• Инхалации и аромотерапии – облекчете симптоми на астма, алергия, хрема, кашлица и др. като наситите въздуха с подходящи билки или готови екстракти, или поставете готов продукт за отпускане и релаксация докато си почивате пред телевизора вкъщи

• Ароматизиране на въздуха – без повече неприятни миризми. Roboclean e изключително ефективен при улавянето на тежките миризми от кухнята, цигарен дим и др.

• Йонизация – усетете високопланинският въздух и във Вашият дом! Roboclean насища въздуха с отрицателни йони, които стимулират биотоковете на мозъка, сърдечно-съдовата система, премахват стрес, нерви, умора и „дезинфекцират” домашната среда.

• Дълбоко и ефективно изтупване на матраци – чрез премахване на акарите и техните фекалии Вие ще подобрите съня си и ще намалите опасността от алергични реакции (сухота в гърлото, секрети в носа, обриви по кожата, сърбежи, подпухналост, усещане за недоспалост).

• Дълбочинно изтупване на килими, мека мебел и автомобили – килимите и меката мебел са основно огнище на прах, микроби, бактерии и прочее. Защо да плащате за скъпи почистващи услуги?! Използвайте електрическата тупалка и нейните мощни вибрации за постигане на невероятни резултати.

• Пране и миене – Roboclean е решението за измиване на прозорци, твърди подови настилки, килими, матраци, мека мебел и автомобили.

• Изсмукване на разляти течности.

• Вакуумиране. Спестете ценно пространство в гардероба си, вакуумирайки ненужните за сезона дрехи.

Повече информация на: www.roboclean.bg

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес