Арестуваха британски гражданин с 11 кг хероин на летище в Атина

Въоръжен мъж нахлу в училище във Финландия

41-годишен мъж от Пирдоп загина при тежка катастрофа в Карлово

Започва големият ремонт на бургаската „Струга“ Движението ще е само в две от четирите ленти

Прокуратурата поиска доживотен затвор за Любо Гребеца за убийствата на Сапата и Кунгфуто

ТИР се обърна край Монтана, потроши превозваните хладилници

Антикорупционната комисия: Проф. Божидар Димитров е подписвал договори с дъщеря си

Дунав се отдръпва леко след настъплението си

Тръгва ремонтът на инфарктно кръстовище в Сливен

Тровят улични кучета в Исперих

Хамилтън: Време е за парти! Шампионът отвя конкурентите на свободните тренировки в Австралия

Десислава Радева преряза лентата на Италианския фестивал на красотата и прическата в Пловдив

Безработен залагал в сайт от сметките на приятелката си

Електронният прием в яслите започва

Ортопедията на УМБАЛ в Бургас претърпя пълна промяна Ремонтът е от доброволен труд на дарители

“АУРА БЪЛГАРИЯ” ООД – Представител на ROBOCLEAN за България

Домашната прах и алергените създават неблагоприятна жизнена среда за вас и вашето семейство.

Прахосмукачката е основното средство за борба с мръсотията и прахта, но и… основният развъдник на домашната „флора” и „фауна”. От топлината на двигателя и тъмнината, събраните в торбичката акари, плесени и бактерии се размножават с бясна скорост и при следващото “чистене”, заедно с излизащия въздух пръскат поколението си във всички части на дома. Затова едва ли има човек, на които типичният мирис на прахосмукачката да не е крайно неприятен – той е сигнал за опасност за нашата имунна система.
А има ли логика – насищаме въздуха в дома си с всевъзможни алергени и го дишаме!?!

И все пак, прахосмукачката ни е необходима, за да поддържаме чистота и да държим популацията на акарите под контрол. Само че, трябва да изберем не обикновена, а такава със „сепаратор и вода” – Roboclean!
Roboclean е здравословен, високо технологичен, висококачествен и екологичен продукт. Система, която обединява “всичко-в-едно”.

Най-уникалното качество, което отделя Roboclean от обикновените прахосмукачки с торби/филтри за прах е, че Roboclean ви позволява да прочистите въздуха в дома си с най-обикновена вода от чешмата!
Сепараторът на Roboclean, в комбинация с водата, филтрира въздуха до 99,99%, затова системата е синоним на здравословна вътрешна среда и предпазва Вас и Вашите близки от заболявания на дихателните пътища.51s1bbftnl
Препоръчваме ROBOCLEAN специално на семейства с деца, домашни любимци, алергии, астма и на хора, които обичат чиста и здравословна околна среда!

Използвайте Roboclean за:
• Пречистване на въздуха – чистота на въздуха в помещенията покачва качеството на живот и въздействат положителното на Вас и семейството Ви.
• Ефективно събиране на домашна прах – дишайте по-леко! 100% чист, лишен от прах, микроби и гъбички и др. алергени въздух.
• Балансиране на влажността на въздуха
• Инхалации и аромотерапии – облекчете симптоми на астма, алергия, хрема, кашлица и др. като наситите въздуха с подходящи билки или готови екстракти, или поставете готов продукт за отпускане и релаксация докато си почивате пред телевизора вкъщи
• Ароматизиране на въздуха – без повече неприятни миризми. Roboclean e изключително ефективен при улавянето на тежките миризми от кухнята, цигарен дим и др.
• Йонизация – усетете високопланинският въздух и във Вашият дом! Roboclean насища въздуха с отрицателни йони, които стимулират биотоковете на мозъка, сърдечно-съдовата система, премахват стрес, нерви, умора и „дезинфекцират” домашната среда.
• Дълбоко и ефективно изтупване на матраци – чрез премахване на акарите и техните фекалии Вие ще подобрите съня си и ще намалите опасността от алергични реакции (сухота в гърлото, секрети в носа, обриви по кожата, сърбежи, подпухналост, усещане за недоспалост).
• Дълбочинно изтупване на килими, мека мебел и автомобили – килимите и меката мебел са основно огнище на прах, микроби, бактерии и прочее. Защо да плащате за скъпи почистващи услуги?! Използвайте електрическата тупалка и нейните мощни вибрации за постигане на невероятни резултати.
• Пране и миене – Roboclean е решението за измиване на прозорци, твърди подови настилки, килими, матраци, мека мебел и автомобили.
• Изсмукване на разляти течности.
• Вакуумиране. Спестете ценно пространство в гардероба си, вакуумирайки ненужните за сезона дрехи.

Повече информация на: www.roboclean.bg

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.