Балон с предложение за брак полетя над София

Българи откриват романтика на различни места в града

Плакатът с “Обичам те, Лора” още се вее от паметника на НДК

Млад мъж предложи брак на приятелката си по нестандартен начин - с летящ балон, който вчера се извиси над центъра на София около храм-паметника “Св. Александър Невски”. Романтичният жест веднага привлече вниманието на десетки любопитни хора и мигновено стана хит в социалните мрежи. Летателното съоръжение, на което беше изписано “Marry me, Мунче”, бе истинска атракция в центъра на столицата, където женихът и приятелите му чакаха бъдещата булка.

Тя беше доведена на мястото със затворени очи и мина по червен килим. Веднага след това се качи на балона при своя приятел и двамата полетяха високо във въздуха.

От съоръжението се спусна плакат, на който беше написано “Тя каза ДА”. Двамата прекараха известно време в небето и се върнаха, за да почерпят с шампанско приятелите си, които станаха част от радостта им.

Никой не може да твърди, че балканецът не е романтичен, коментират въодушевени столичани. Поредното доказателство за това отново се крие в София. Върху рушащия се паметник пред Националния дворец на културата все още виси плакат, поставен на 21 септември тази година, на който един съвременен Яворов се е врекъл на своята Лора. Влюбеният човек е предприел рисковото начинание да прескочи оградата около съоръжението и да се е изкачи върху паметника, за да постави върху него бялото платно, на което пише “Обичам те, Лора”.

Софиянец предложи женитба в метрото

Млад софиянец предложи брак на своята приятелка на спирка на столичното метро. Когато момичето отивало на работа вчера сутринта, на метростанция “Люлин” я посрещнал нейният любим, довел със себе си цял цигански оркестър, под чиято музика й сложил пръстена.

Енрике Иглесиас свърза млади българи

26-2-2“Енрике, моля те да ми помогнеш да предложа брак на приятелката ми! Изкарай ме на сцената!”, написа българинът Иван Ангелов на плакат, който показа, докато беше в публиката на концерта на Енрике Иглесиас в София през май. Звездата покани влюбения на сцената, където приятелката му прие предложението за женитба.

Любов по време на мотофест

26-2-3Две предложения за брак украсиха откриването на мотосезон 2016 в София. Мотористът Борис Денков изненада половинката си Александра Кьосева, като й подари пръстен, спуснат с дрон. При друго предложение девойката бе извикана на сцената да си вземе уж загубената лична карта, а вместо това получи пръстен пред събралите се на феста.

Сватба в ефир

26-2-4-newАктрисата Нона получи неочаквано предложение за брак и диамантен пръстен в ефира на телевизионно предаване. Изненадата бе организирана от приятеля й Тодор и водещите на “Преди обед” Би Ти Ви. Нона участва във формата на предаването за отслабване и свали 22 килограма, а приятелят й свали заедно с нея 5 килограма от солидарност.

Младеж се врече във вярност, окупирайки улица

26-2-5Пловдивчанката Теодора Кидикова получи нестандартно предложение за брак. Приятелят й Юлиян Василев й предложи по средата на Главната улица в Пловдив. За целта той беше събрал едни от най-добрите приятели на момичето и беше подбрал специална романтична музика. Девойката описа във фейсбук случилото се като “НЕВЕРОЯТНООО”.

 

Признание

Андреа и Кубрат не бързат да се женят

Фолк дивата Андреа и половинката й Кубрат Пулев все още не планират да се женят и да имат дете. Това заяви изпълнителката на “Полудей” и допълни, че за момента и двамата искат да се развият професионално. “Близките ни направо са се отчаяли от нас, постоянно ни питат. Не сме против брака, но искаме моментът да настъпи. Щастливи сме заедно, намерили сме се. Има хора, които мечтаят за семейство, но не са намерили подходящия човек. Най-важното сме го направили”, каза Андреа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини