Duke Nukem Forever e най-тъпата игра

Десислава Танева: Африканската чума по свинете все още не е отминала

Ревю на Шанел събра знаменитости Виржини Виар представи първата си самостоятелна колекция за марката

Стабилизирано е състоянието на 14-годишното момче, ударено от кола на НСО

Кати Прайс остана без розовия си джип Автокъща изкупи тунингования Range Rover на силиконовата моделка

Саудитска Арабия мами геймъри с награден фонд

Кога жена се интересува от миенето на колата?

Китаец наля $1,5 млн. в герой, приятел го продаде за 500

Момичето, пострадало при катастрофата с джип, е в стабилно състояние

САЩ официално отложиха влизането на допълнителни мита срещу Китай

Двама души са загинали при две тежки катастрофи в Пловдивско

Снежна буря причини смъртта на един човек в Исландия

Борис Джонсън – По волята на народа

Мачовете и спортът по телевизията днес, събота, 14 декември 2019

На 14 декември 2019 да почерпят

Банско продължава да очаква подкрепа от Министерството на туризма за Световната купа по ски

Банско очаква подкрепа от Министерство на туризма за организирането на най-голямото спортно събитие в страната през 2020 г.

С официално писмо новият кмет на Банско Иван Кадев поиска Министерство на туризма да подкрепи финансово предстоящите стартове за Световната купа, които ще се проведат през следващата година.

От над десет години в Банско се провеждат стартове от Световната купа по ски, мъже и жени. Най-големите звезди са участвали в тези събития, като се започне от ветераните легенди Франц Кламер, Марк Жирардели, Алберто Томба и се стигне до актуалните звезди Линдзи Вон, Тина Мазе, Херман Майер Марсел Хиршер, Марио Мат и десетки други. Всички те винаги са заявявали, че са изумени от условията и организацията на състезанията и с удоволствие идват тук.

Всеки старт е излъчван от десетки телевизии в Европа, Америка и Азия. Зрителите Световната купа от Банско са между 300 и 400 милиона. Тази рекламата за България е толкова голяма ,че няма как да се измери в пари.

Министерство на младежта и спорта редовно подкрепя стартовете в Банско, но Министерство на туризма е длъжник на зимният туризъм. То дистанцирано наблюдава усилията на туристическият бранш в Банско и организаторите да правят състезания на топ ниво.

Както всяка година, така и тази чиновниците от туризма започват обиколки по зимните курорти с обещания за помощ и подкрепа, каквато реално не дават. Министерството на туризма се е превърнало на статистическа агенция, която говори само за ръстове и проценти. Реални действия за стимулиране на зимният туризъм никога не са предприемат. Само обещания, които не се изпълняват, пише сайтът Ekonovini.bg

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.