"Барса" взе играч, страдащ от секс контузии

"Барселона" направи шокиращ трансфер. Каталунците привлякоха Кевин-Принс Боатенг, който често страда от секс контузии. Поне това каза преди дни ослепителната му съпруга Мелиса Сата. Двамата са женени от 2016 година.

"Причината той да страда толкова често от травми е това, че ние правим от седем до десет пъти секс на седмица - каза 37-годишната красавица. - Страхувам се, че това е причината за неговите чести разтежения".

Боатенг е на 31 години и отива на "Камп Ноу" под наем от италианския "Сасуоло", където бе съотборник с Мейду Бурабия, бивш играч на "Левски" и "Черно море".

“Когато разбрах какво се случва, звъннаха на агента ми, защото си мислех, че сънувам – каза играчът по време на представянето си. - Чувството е невероятно. Същевременно изпитвам и малко тъга, защото в „Сасуоло“ се разбирах страхотно със съотборниците си, но „Барселона“ е възможност, която нямаше как да откажа. Бях готов да тичам дотук, а не да дойда със самолет. Все още не съм разговарял с треньора, но съм наясно, че няма как да бъда титуляр, защото „Барса“ разполага с невероятни футболисти. Тук съм заради големия си опит и за да помагам на отбора“.

В Испания обаче спретнаха интрига, като публикуваха блиц интервю с играча от преди години, когато защитава цветовете на "Милан". Тогава Боатенг е запитан от журналист кой от двата отбора подкрепя – "Барселона" или "Реал" (Мадрид)? Нападателят отговаря ясно – "Кралския клуб".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят