„Барса“ пита „Ливърпул“ и „Арсенал“ за Дембеле

Бъдещето на Осман Дембеле в „Барселона“ е повече от несигурно. Френският футболист, закупен само преди година и половина за 105 млн. евро, продължава да разваля дисциплината на „Камп Ноу“. Преди седмица нападателят пропуснал занимание на отбора без дори да предупреди, а в последствие се оправдал със силни болки в корема. След преглед на клубния доктор обаче се оказало, че 21-годишният талант лъже. А шефовете стигнали до истината – Дембеле играл цяла нощ на видеоигри с приятели, след което се успал за заниманието.

Според френското издание „Метро“, клубът ще се опита да продаде играча във Висшата лига, предлагайки го на „Ливърпул“ и „Арсенал“.

Изпълнителният директор на каталунския гранд Пеп Сегура обаче отсече, че Дембеле остава на „Камп Ноу“.

„Той прави големи усилия да се адаптира – обясни шефът. - Признава проблемите си и поема в правилна посока.“

Думите му обаче могат да останат глас в пустиня, ако Дембеле продължи с издънките. По-рано тази година в Испания разкриха, че националът на „петлите“ не спазва и хранителен режим като предпочита да яде най-вече бургери. Селекционерът на „петлите“ Дидие Дешан на свой ред също призна, че е наясно със „слабите ангели“ на своя футболист.

И докато в „Барса“ се чудят как да процедират с Дембеле, в Германия местен наемодател съди бившия играч на „Борусия“ (Дортмунд). Искът е за 20 000 евро, а причината - французинът е оставил куп щети в дома му преди да поеме към Испания.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят