"Барселона" купува Коутиньо и Дембеле

"Барселона" реагира със светкавични трансфери на Филипе Коутиньо и Усман Дембеле. След като бяха разбити от "Реал" с 1:3 за Купата на Краля на "Камп Ноу", каталунците се задействаха. Въпреки че удариха няколко пъти на камък, те все пак успяха да се разберат с "Ливърпул" и "Борусия" (Дортмунд) за играчите им. "Барселона" ще плати по 100 млн. евро за Коутиньо и Дембеле. Рекордната продажба на Неймар в ПСЖ за 222 млн. евро ще осигури трансферните суми за новите играчи.

Цяло лято се спекулира около привличането на Коутиньо и Дембеле. Стигна се до там, че двамата отказаха да играят за тимовете си, тъй като желанието им е да преминат в "Барселона". По всичко личи, че това в крайна сметка ще се случи.

Своята мечта ще осъществи и Юсейн Болт. Легендарният атлет ще играе за... "Манчестър Юнайтед" в мач срещу "Барселона". Двубоят, който е през септември, ще бъде с благотворителна цел. Болт ще бъде в един отбор с легендите на "червените дяволи" Пол Скоулс, Райън Гигс и Едвин ван дер Сар. Спринтьорът се контузи в последното си състезание в кариерата преди дни. Болт получи крампа в левия крак, но ще направи всичко възможно да е възстановен за двубоя срещу "Барселона".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят