"Барселона" си връща Неймар за 220 млн. евро

„Барселона“ може да откупи Неймар от ПСЖ за 220 млн. евро. Толкова ще бъде клаузата в договора на играча през следващото лято. Приблизително толкова платиха и французите за правата на бразилския играч преди година. 12 месеца по-късно 26-годишният футболист не се чувства щастлив в новия си клуб.

Това накара медиите в Испания да публикуват постоянно новини за хипотетично завръщане на Неймар в „Барселона“. Изданието твърди, че Хосеп Мария Бартомеу, президент на „Барселона“, е направил вътрешно проучване сред футболистите, за да разбере как биха приели играча при евентуален трансфер обратно.

Повечето на „Камп Ноу“ са в много добри отношения с бразилеца и биха се зарадвали той отново да облече „синьо-червената“ фланелка. Сред тях е и капитанът Лионел Меси. Аржентинецът иска отново да играе рамо до рамо с Неймар.

„Бразилецът не се чувства достатъчно добре на „Парк де Пренс“, мотивацията му да играе във френското първенство е все по-ниска, а изгряващата звезда на Килиан Мбапе също му пречи“, пише „Мундо Депортиво“.

Феновете на „Барселона“ не са ядосани на Неймар и също биха го приели обратно. Цели 64,05% гласуват „за“ негово завръщане в анкета на вестника, в която са участвали 16 693 души.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят