Баръш Ардуч замени жена си с котка

Всички харесват Кузгун от "Черна птица" 

Световноизвестният турски актьор Баръш Ардуч, който у нас гледаме като Кузгун в сериала "Черна птица" всеки делничен ден от 13,30 ч. по bTV,  наруши традицията за първи път от много години и отказа да поздрави феновете за Нова година заедно с любимата си. Сега той замени съпругата си Гюпсе Озай с котка, публикувайки снимка с животното в интернет.

Постъпката на Баръш изненада феновете, особено като се има предвид факта, че той и Гюпсе сключиха брак скоро - през изминалото лято. Тогава в интервю актьорът каза: "Семейният живот не се различава от самостоятелния, а самото официализиране на връзката е проста формалност."

На въпрос на фенове защо актьорът  не споделя общи снимки със съпругата си, той избра да не отговаря. Въпреки това Баръш отбеляза, че обича животните и домашните му любимци също са членове на семейството.

Баръш Ардуч отдавна е покорил женската аудитория на десетки европейски страни, а списание "GQ" на два пъти два го удостои със званието на най-привлекателния и красив мъж. Известно е, че върлите почитателки на красавеца не харесват съпругата му и тя се е превърнала в обект на грозни обиди в социалните мрежи.

Баръш и Гюпсе са заедно от 6 години, а през юли 2020-а се ожениха. Още в деня на сватбата им социалните мрежи бяха заляти от злостни коментари, колко "грозна" е Гюпсе.

Фенките  на актьора не пропускат да захапят двойката. "Гюпсе Озай не стои добре до този красив Аполон - Баръш, но има поговорка: “Хубавите ябълки прасетата ги ядат", "Той е истински красавец, освен това е 3 години по малък от Гюпсе", са само част от писанията на почитателките на Баръш Ардуч в социалните мрежи.
Сега, след като се снима с котката си, нищо чудно дамските страсти да утихнат с надеждата, че сърцето на любимеца им може би вече е свободно?!

Коментари

Задължително поле