Бащата на Жоро от „Фермата“ долетя от Германия и влезе в шоуто

Един от най-емоционалните моменти, състоял се в пределите на риалитито „Фермата“, беше срещата на IT търговеца Жоро с баща му Георги. Участникът не успя да сдържи сълзите си при появата на татко си и докато го прегръщаше, го помоли за прошка, че толкова години го е обвинявал за това, че като малки е оставил него и сестра му в България, за да търси препитание в Германия. Това бяха и първите думите, които двамата си размениха от януари насам, когато бил и последният им разговор.

В компанията на водещия Андрей, Георги-баща и Георги-син изгледаха откровеното видео, което фермерът записа преди няколко седмици във видеодневника си и в което сподели, че сега, когато е далече от собственото си семейство, осъзнава какво е то да ти липсва и какви жертви в действителност е направил татко му, за да осигури него и сестра му.

Въпреки че Жоро-старши вече много години живее и работи в Германия, той разкри, че има намерение да се завърне у нас. Признава, че навремето е заминал, защото не намерил начин как да поддържа финансово семейството с работа тук.

На свой ред синът му обяви, че няма да се откаже, докато не върне близките си обратно в България. Той има идея за семеен бизнес, в който да включи и татко си. Надява се голямата награда от „Фермата“, към която се стреми, да му помогне да го финансира.

Пред съфермерите си Жоро сподели за изненадващата среща, която е имал и с усмивка на лице разкри, че след нея се чувства много по-силен. Най-вече, защото чул от баща си похвалата, че вече е станал мъж.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл