Прокуратурата в САЩ поиска 18 месеца затвор за руската шпионка Мария Бутина

Празнуваме Лазаровден

Посвещават хореография на Сашо Костов?

Април обещава голове във Вечното дерби

5 коктейла, които помагат в борбата с килограмите

Чернодробни проблеми мъчат всеки трети 60% рядко или никога не са се изследвали

Военнослужещи унищожиха невзривена гранатa, намерена в Благоевград

Къде е „Метростанция „Любов”

МВнР отправи предупреждение към българите в Северна Ирландия

Камарата на строителите призова Елена Йончева да докаже обвиненията си с конкретни факти

Румен Радев: Жалките опити да бъда въвлечен в имотните далавери на властта само ме амбицират

Раздор в управляващата коалиция в Италия Крайнодясната „Лига” заплашвала да свали правителството заради корупционен скандал

Австрийските власти поискаха компенсации от „Фолксваген“

Два ключа ще пазят офертите в онлайн обществените поръчки Системата стартира от 1 ноември

Министър Вълчев: Едно от най-значимите ни предизвикателства е включването на всяко дете в образованието

Бащата на нахапаните от ротвайлери деца: Това са машини за убиване

Това не са кучета, които са ухапали децата, това са кучета, които са атакували, за да убият. Това каза Валери Илиев, баща на момчетата, нахапани преди дни от кучета, по БТВ.

Три деца и възрастен мъж бяха нахапани жестоко от два ротвайлера в софийското село Железница преди два дни. Собствениците на кучетата – майка и син, които са ги отглеждали в кв. „Симеоново“, са задържани.

Две от нахапаните момчетата все още се лекуват в „Пирогов“, а най-голямото е на домашно лечение вкъщи. Най-сериозно е пострадало сродното по възраст момче на семейство Илиеви – Емануел, който вчера е бил опериран. „Той все още е в шок и не можа да говори за случилото се“, каза бащата.

Това е недопустимо в държава от ЕС, такова неспазване на законите – всеки един от нас може да попадне в капана на такива животни. Това не са домашни животни, това са машини за убиване. За тях трябва да има специален статут, коментира бащата.

Валери Илиев и съпругата му имат шест деца. Винаги са искали да имат много деца и да живеят в България, но се оказало, че тук е трудно ще могат да отгледат децата си и преди пет години се местят да живеят в Англия. Семейството е било за малко в България, за да видят децата бабите и дядовците си.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (7)

  1. требе си идиот да намесваш ес по този начин в случилото се… но вероятно бащата е гласувал против брекзит, така че….

    1. Пак се н-а-с-р-а с тъпите си „вероятности“. Вземи се самоубий, бе, мангал!

  2. Човекът е прав, понеже в ЕС има законови ограничения за развъждането на такива опасни породи кучета. У нас, наред с растящата циганияа, не е необичайно да видиш, как пъпчиви пубери едвам удържат на дебел синджир водените от тях питбули, ротвайлери, кавказки овчерки. Така си помпят самочувствието. И В САЩ и в ЕС ги има , няма как да ги премахнеш с един закон, но там зоополицията действа безапелационно и слага всичко на мястото му.

  3. кмнтр ,ТИ СИ ЕДИН ПЪРВОКЛАСЕН ГЛУПАК !!!!!! НЯМАШЕ ПО НАШЕ ВРЕМЕ /онова лошото,за което се говори често/ толкова глупаци !!! народа ни беше добър и спокоен,усложлив и любезен!!!!! А СЕГА – БОЛШИНСТВОТО ГЛУПАЦИ,НЕУКИ И НЕВЪЗПИТАНИ !!!! А И КАКВО СТАНА ? ВСИЧКАТА СЕЛЯНИЯ СИ ДОВЕДЕ ТАЗИ КУЧЕШКА ГАД В ГРАДОВЕТЕ !!!! ТРЕБВА С ЗАКОН ТАЗИ КУЧЕШКА БОЛЕСТ ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТА !!!!!!!!

  4. Трябва да има закон с който да се забрани отглеждането на кучетата – убийци както е в нормалните страни на ЕС.От години водя война със съсед , който в съседния двор до къщата ни отглежда 16 бр питбули. Писах до кмета, писах до БАБХ, писах до местните ветеринари , жалвах се до полицията и получавах комични отговори , че това не е развъдник, а кучета домашни любимци. Интересното е , че в никой отговор не се споменава бройката 16 и породата – питбули

  5. кмнтр ,ТИ СИ ЕДИН ПЪРВОКЛАСЕН ГЛУПАК !!!!!! НЯМАШЕ ПО НАШЕ ВРЕМЕ /онова лошото,за което се говори често/ толкова глупаци !!! народа ни беше добър и спокоен,усложлив и любезен!!!!! А СЕГА – БОЛШИНСТВОТО ГЛУПАЦИ,НЕУКИ И НЕВЪЗПИТАНИ !!!! А И КАКВО СТАНА ? ВСИЧКАТА СЕЛЯНИЯ СИ ДОВЕДЕ ТАЗИ КУЧЕШКА ГАД В ГРАДОВЕТЕ !!!! ТРЕБВА С ЗАКОН ТАЗИ КУЧЕШКА БОЛЕСТ ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТА !!!!!!!!

  6. кмнтр ,ТИ СИ ЕДИН ПЪРВОКЛАСЕН ГЛУПАК !!!!!! НЯМАШЕ ПО НАШЕ ВРЕМЕ /онова лошото,за което се говори често/ толкова глупаци !!! народа ни беше добър и спокоен,усложлив и любезен!!!!! А СЕГА – БОЛШИНСТВОТО ГЛУПАЦИ,НЕУКИ И НЕВЪЗПИТАНИ !!!! А И КАКВО СТАНА ? ВСИЧКАТА СЕЛЯНИЯ СИ ДОВЕДЕ ТАЗИ КУЧЕШКА ГАД В ГРАДОВЕТЕ !!!! ТРЕБВА С ЗАКОН ТАЗИ КУЧЕШКА БОЛЕСТ ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТА !!!!!!!!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.