Проф. Тони Веков, д. м. н., един от основателите на Чайкафарма, пред “Труд”: Първите 5000 опаковки Хидроксихлороквин идат до дни

Проф. д-р Тодор Кантарджиев: Салатата да се мие, козунаците – в опаковка

ДФЗ дава 30 млн. лв. за краткосрочни кредити в сектор „Плодове и зеленчуци“

Край на концесията, ако 3 г. няма добив

Ръст на търсенето на бързи заеми Мораториумът върху плащанията не важи за тях

Джеф Безос остава най-богатият човек в света

Спрете рецепти по вайбър, изписвайте и генерици!

Българка в Ню Йорк: Болните чакат 40 часа за хоспитализация, лекарите нямат нормални маски

Дания, Чехия и Гърция разхлабват мерките (обзор) Копенхаген отваря ясли и детски градини от 15 април

Фандъкова: Разкриваме отделение за пациенти с COVID-19 в Първа градска болница

ЕС прие пакета „Мобилност“ Решението още не е окончателно

70-годишен мъж е убит в кюстендилското село Бараково

Градският транспорт в София с ново работно време Последните курсове по линиите ще приключват около 22:00 часа

36-годишен мъж пoчина от Covid-19 в София 577 са вече заразените у нас

БАБХ проверява продава ли се ярешко месо вместо агнешко за Великден

Бащата на нахапаните от ротвайлери деца: Това са машини за убиване

Това не са кучета, които са ухапали децата, това са кучета, които са атакували, за да убият. Това каза Валери Илиев, баща на момчетата, нахапани преди дни от кучета, по БТВ.

Три деца и възрастен мъж бяха нахапани жестоко от два ротвайлера в софийското село Железница преди два дни. Собствениците на кучетата – майка и син, които са ги отглеждали в кв. „Симеоново“, са задържани.

Две от нахапаните момчетата все още се лекуват в „Пирогов“, а най-голямото е на домашно лечение вкъщи. Най-сериозно е пострадало сродното по възраст момче на семейство Илиеви – Емануел, който вчера е бил опериран. „Той все още е в шок и не можа да говори за случилото се“, каза бащата.

Това е недопустимо в държава от ЕС, такова неспазване на законите – всеки един от нас може да попадне в капана на такива животни. Това не са домашни животни, това са машини за убиване. За тях трябва да има специален статут, коментира бащата.

Валери Илиев и съпругата му имат шест деца. Винаги са искали да имат много деца и да живеят в България, но се оказало, че тук е трудно ще могат да отгледат децата си и преди пет години се местят да живеят в Англия. Семейството е било за малко в България, за да видят децата бабите и дядовците си.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (7)

  1. требе си идиот да намесваш ес по този начин в случилото се… но вероятно бащата е гласувал против брекзит, така че….

    1. Пак се н-а-с-р-а с тъпите си „вероятности“. Вземи се самоубий, бе, мангал!

  2. Човекът е прав, понеже в ЕС има законови ограничения за развъждането на такива опасни породи кучета. У нас, наред с растящата циганияа, не е необичайно да видиш, как пъпчиви пубери едвам удържат на дебел синджир водените от тях питбули, ротвайлери, кавказки овчерки. Така си помпят самочувствието. И В САЩ и в ЕС ги има , няма как да ги премахнеш с един закон, но там зоополицията действа безапелационно и слага всичко на мястото му.

  3. кмнтр ,ТИ СИ ЕДИН ПЪРВОКЛАСЕН ГЛУПАК !!!!!! НЯМАШЕ ПО НАШЕ ВРЕМЕ /онова лошото,за което се говори често/ толкова глупаци !!! народа ни беше добър и спокоен,усложлив и любезен!!!!! А СЕГА – БОЛШИНСТВОТО ГЛУПАЦИ,НЕУКИ И НЕВЪЗПИТАНИ !!!! А И КАКВО СТАНА ? ВСИЧКАТА СЕЛЯНИЯ СИ ДОВЕДЕ ТАЗИ КУЧЕШКА ГАД В ГРАДОВЕТЕ !!!! ТРЕБВА С ЗАКОН ТАЗИ КУЧЕШКА БОЛЕСТ ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТА !!!!!!!!

  4. Трябва да има закон с който да се забрани отглеждането на кучетата – убийци както е в нормалните страни на ЕС.От години водя война със съсед , който в съседния двор до къщата ни отглежда 16 бр питбули. Писах до кмета, писах до БАБХ, писах до местните ветеринари , жалвах се до полицията и получавах комични отговори , че това не е развъдник, а кучета домашни любимци. Интересното е , че в никой отговор не се споменава бройката 16 и породата – питбули

  5. кмнтр ,ТИ СИ ЕДИН ПЪРВОКЛАСЕН ГЛУПАК !!!!!! НЯМАШЕ ПО НАШЕ ВРЕМЕ /онова лошото,за което се говори често/ толкова глупаци !!! народа ни беше добър и спокоен,усложлив и любезен!!!!! А СЕГА – БОЛШИНСТВОТО ГЛУПАЦИ,НЕУКИ И НЕВЪЗПИТАНИ !!!! А И КАКВО СТАНА ? ВСИЧКАТА СЕЛЯНИЯ СИ ДОВЕДЕ ТАЗИ КУЧЕШКА ГАД В ГРАДОВЕТЕ !!!! ТРЕБВА С ЗАКОН ТАЗИ КУЧЕШКА БОЛЕСТ ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТА !!!!!!!!

  6. кмнтр ,ТИ СИ ЕДИН ПЪРВОКЛАСЕН ГЛУПАК !!!!!! НЯМАШЕ ПО НАШЕ ВРЕМЕ /онова лошото,за което се говори често/ толкова глупаци !!! народа ни беше добър и спокоен,усложлив и любезен!!!!! А СЕГА – БОЛШИНСТВОТО ГЛУПАЦИ,НЕУКИ И НЕВЪЗПИТАНИ !!!! А И КАКВО СТАНА ? ВСИЧКАТА СЕЛЯНИЯ СИ ДОВЕДЕ ТАЗИ КУЧЕШКА ГАД В ГРАДОВЕТЕ !!!! ТРЕБВА С ЗАКОН ТАЗИ КУЧЕШКА БОЛЕСТ ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТА !!!!!!!!

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.