Баща изнасили и блудства с родната си дъщеря

Снимка: Архив

Преди години посегнал и на сестра й

Баща изнасили 20-годишната си дъщеря, тя го издаде на по-голямата си сестра и той се укрива близо пет дни от полицията и закона. 49-годишният Бейхан Османов от шуменското село Черноглавци е бил задържан в понеделник по обяд. Според мълвата, той решил да отиде да подаде жалба в полицията, че е натопен и така е бил арестуван.

Мъжът е привлечен като обвиняем за изнасилване и блудствени действия с родната си дъщеря, извършени като продължавано деяние, съобщават от Апелативна прокуратура-Варна. Това не е първо посегателство срещу децата му. През юли 2011 г. Бейхан беше арестуван за блудство с две от дъщерите си, но после се доказа, че се е гаврил само с едната. След инцидента децата са били изведени от къщата с похотливия родител. Допреди 2-3 месеца потърпевшата дъщеря е била в социален дом, но била върната в семейна среда. Родителите декларирали, че ще могат да се грижат за нея.

Бейхан извършил сексуалното посегателство над дъщеря си на 24 май, а тя дълго пазила в тайна случилото се. Казала чак миналия четвъртък на по-голямата си сестра, която била омъжена в съседно село. Тя веднага подала сигнал на тел.112 и така полицията погнала насилника.

Районната прокуратура в Шумен вече е наложила 72-часов арест на изнасилвача, а пострадалото момиче е освидетелствано. Прокуратурата ще внесе искане за вземане на постоянна мярка задържане под стража спрямо насилника.

През 2011 г. той е бил осъден за блудствени действия с другата си дъщеря, но вече е реабилитиран. Според съселяни останал в ареста за кратко, но присъдата му после не била ефективна. В момента Бейхан се препитавал като овчар на село Черноглавци. Фамилията има общо 6 деца, но те са или в домове, или вече са семейни, разказаха възмутени съселяни.

Коментари

Задължително поле