Бейл предизвиква „Реал“ да го изгони

Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale controls the ball during the Spanish league football match Sporting Gijon vs Real Madrid CF at the El Molinon stadium in Gijon on August 23, 2015. AFP PHOTO/ MIGUEL RIOPA

Гарет Бейл предизвиква „Реал“ (Мадрид) да му покаже вратата в края на сезона. Уелската звезда влезе като резерва и вкара победна дузпа за 2:1 срещу „Леванте“. Но демонстративно отказа да се радва със съотборниците си, които отидоха да го поздравяват. Миналото лято Бейл искаше да си ходи заради Кристиано Роналдо и Зинедин Зидан, но след като двамата напуснаха, беше призван да бъде лидер на еврошампиона.

Мадридските медии не спират да критикуван уелсеца, че не може да бъде лидер като Роналдо. А Бейл не беше единственият недоволен при измъчената победа. Германският национал Тони Кроос даде ясно да се разбере, че е бесен на смяната си в началото на второто полувреме. Преди двубоя вратарят Тибо Куртоа разказа как Бейл е отказал да вечеря със съотборниците си с оправданието, че трябвало да си ляга. Преди това бразилецът Марсело се оплака, че си говори с уелсеца само с жестове, защото за шест години той отказва да учи испански. С голямо удоволствие „Реал“ би смени Бейл с Еден Азар от „Челси“.

Хареса ми как Гарет влезе и игра със злоба – опита да тушира напрежението треньорът Сантяго Солари. - Той ни донесе победата. Когато вкараш гол, имаш право да се радваш, както поискаш.“

В сряда „Реал“ приема „Барселона“ във втори полуфинал за кралската купа. На „Камп Ноу“ двата отбора завършиха 1:1.

Алваро Мората най-накрая вкара гол, който не беше отменен от ВАР. С него „Атлетико“ победи гостуващия „Виляреал“ с 2:0 и запази втората позиция пред „Реал“. В два поредни мача – срещу „Реал“ и „Ювентус“, попадения на Мората „отпаднаха“ заради системата за видео рефери.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят