Вдигат осигуровките за свободните професии Повече ще внасят и фермерите

ЦИК разреши привличане като обвиняем на Тома Белев Постъпило е мотивирано искане от главния прокурор по досъдебно производство

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 24 октомври 2019

Министър Танева: Над 600 работни места ще бъдат създадени чрез проекти по подхода ЛИДЕР

Хладилното ремарке с 39 трупа влязло във Великобритания през Белгия

„Български пощи” ще разпространяват вестници (обзор)

Доналд Тръмп: Отменяме санкциите срещу Турция Малък брой американски войски ще останат в райони, където има нефт, каза президентът на САЩ

МВнР: Оказваме максимално съдействие на британските власти във връзка с трагедията в Есекс

Тъп компромат срещу Иван Гешев (обзор) Сайт изкара милионер кандидата за главен прокурор

Трафиканти на травестити осъдени в Лондон (обзор) Нашенците подмамвали жертвите с добре платена работа, но ги карали да проституират

Над 100 джихадисти от ИДИЛ са избягали от затвори в Северна Сирия

Подуправителят на БНБ Калин Христов: Ниските лихви променят поведението на младите

„Фолксваген“ е замразил строежа на бъдещия завод в Турция

27 съдии, прокурори и следователи не са декларирали банкови сметки и имущество в чужбина НАП проверява общо 38 лица, заемащи публични длъжности, по разпореждане на главния прокурор след доклади на ДАНС

Белев саботира строежа на граничната ограда

Бившият шеф на парк „Витоша“ „брани“ защитена местност

Самопровъзгласилият се за главен еколог на държавата Тома Белев е на път да заложи на карта дори националната сигурност, уж за да опази местност в Странджа. Този път на мушката на „природозащитника“ е строежът на оградата по границата с Турция, която спира мигрантската вълна.

Бившият шеф на природен парк „Витоша“ на 11 август изпратил писмо до областния управител на Бургас Вълчо Чолаков. В него Белев съветва губернатора „да предприеме необходимите действия за спиране изграждането на нова ограда по българо-турската граница в резервата „Узунбуджак“. Краят на писмото звучи заплашително – или се спира градежът, или се предвиждала наказателна отговорност за увреждане. Пред „Труд“ Чолаков потвърди за писмото.

„Идеята му е потресаваща: По- добре да ни залеят мигрантски орди, отколкото да има съоръжение в „Узунбуджак“. Местността не бивало да се докосва“, коментираха местни жители пред „Труд“.
Вчера новината обиколи региона и предизвика гневни реакции в момент, в който всички са на нокти заради засиления миграционен натиск.

„Така наречените зелени да се замислят за реалните проблеми. Например как да се спре незаконната сеч“, изригна Георги Манев, концесионер на ловно поле в Странджа.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (9)

  1. Като има глупаци да му изпълняват капризите, така ще е. Ако премиерът и министърът на МВР са си на мястото, щяха да обвинят въпросния Белев в мерки насочени срещу сигурността на държавата и да го предадат на прокуратурата. Ако пък тя е на мястото си, щеше да разкарва Белев от следствие на следствие и от прокуратура до специализирана прокуратура , както разкарваше пред 2 години ББ и ЦвЦ. Но очевидно в тази държава нито изпълнителната власт, нито прокуратурата, нито Темида са си на мястото… За съжаление.

    1. Белев, Красимир Кънев, АсАн Генов и останалите пиявици на Сорос да бъдат предадени на Ердоган. Само той знае как да ги излекува.

  2. Като гледам днес в Кюстендил супер ценните находки спяли за две години изгаждането на магистрала Струма, напълно подкрепям горното. В тая държава влизат чужди пари с цел да я няма. Затова и няма читав човек в цялото прсвителство и кандидатите. Всички са пионки !

  3. Май всички сме глупаци, след като оставяме най-глупавият да ни води за носа. Заради този човек бяха унищожени стотици декари гори. Заради неговата некадъррност. А още хиляди ги изсякоха защото този не си мръдна пръста. За него гора има само на Витоша и Банско. Там за две дървета ходи пред парламента да протестира, а останалта част от България все едно не съществува. Този навлек виреее само там къдто могат да се изкарват пари.

  4. НЯМ ЛИ СЪД ЗА ТОЗИ НАГЪЛ ТИП, ОСТАВИЛ ДА ЗАГИНЕ ПОЛОВИНАТА ОТ БОРОВИТЕ ГОРИ НА ВИТОША. НЯМА ЛИ СЪД, ЗА ЖЕНА МУ, КОЯТО ПОКРАЙ НЕГО БОЗАЕ ОТ ДЪРЖАВНОТО ВИМЕ КАТО ГЛАДНО ТЕЛЕ

  5. Да отиде г-н Белев на границата,тогава.Хем ще опазва гората,хем границата.

  6. Този е за разследване и за затвор. Колко пари направи, а природата все повече загива с любезното му съдействие и хилядите зелени партии и НПО-та, които тръгват от него.

  7. Всичките да ги изсекaт дърветата пак ще пораснат. Но безцените находки на по няколко хиляди години които изравят никога повече няма да се върнат в земята. България можеше да печели милиарди само от туризъм стига Бай Ганьо да можеше да осъзнае какво съкровище ровят багерите.

  8. Друг педераст. 100 манафи да го приклещят.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.