Берен Саат се скара със свекърва си

Според изданието "Сабах" посетители на един от магазините в истанбулския квартал Куручешме станало свидетели на много грозна сцена. Неизвестно защо Берен Саат и свекърва й Серпил Доулу се скарала пред всички.

Според медиите, г-жа Серпил била много недоволна от факта, че Берен е отстранила сватбените си снимки със сина й в Instagrame и пускала редица объркващи съобщения в социалните мрежи.

Вече се налагат слуховете, че проблемите в брака на Берен Саат и Кенан Дгулу, са пряко свързани с факта, че съпругът на актрисата не може да се намери баланс между твърде авторитарната си майка и собствената си жена. Берен Саат, която започва да се снима в новия сериал на интернет-базирана платформа Netflix, най-накрая наруши мълчанието около слуховете за предполагаемия й развод със съпруга си, който циркулират в турските таблоиди, които дори посочиха датата на делото - 28 март. За виновник на раздора в семейството е нарочена свекървата на актрисата.

Както вече писахме, Берен Саат започна снимки в новия проект на онлайн платформата Netflix - "Пробуждане". Точно на снимачната площадка тя отново бе попитана от журналисти, ще се развежда ли със съпруга си, на което актрисата отговори: "Не е вярно, нищо подобно няма." Иди разбери, каква всъщност е истината!?

Коментари

Задължително поле