Бивш летец в Стамболийски: Ще гласувам за генерал Попов - той е истински българин!

"Ще гласувам за генерал Константин Попов, защото той е истински българин", заяви в град Стамболийски 83-годишният Цветан Гочев, бивш пилот щурман на ТУ-2. Той пожела на водача на листата на ГЕРБ -Пловдив област и на кандидатите за народни представители Евелина Апостолова и Владимир Пильов да продължат започнатото от ГЕРБ.

"Аз съм от 55 години тук и за втори път виждам така да се работи в Стамболийски", коментира възрастният мъж. Младата майка Лазарина Гушлекова пък дойде специално, за да се запознае лично с водача на листата ген. Константин Попов и с кандидата за народен представител Евелина Апостолова. "Разчитаме на вас младите хора, които ни вярвате, да изберете по-доброто бъдеще на България", каза Апостолова.

"Генерал Попов, стискаме Ви палци и знаем, че ще победите на 26 март", пък бяха най-честите пожелания, които жители на Карлово и Стамболийски отправяха към водача на листата на ГЕРБ-Пловдив област ген. Константин Попов.

В Карлово той и кандидатът за народен представител Данка Люртова разговаряха с граждани. Много карловци дойдоха, за да получат картичка с автограф от ген. Попов. Сред тях бе и шефът на Градската художествена галерия, големият художник и скулптор Димитър Рашков.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле