Плашат с бой инспекторки, актували заведение

Унищожиха над 25 млн. контрабандни цигари и над 1,5 тона тютюн

МВнР: Към момента няма данни за пострадали българи при жп катастрофата в Турция

Президентът Радев: Има сериозни проблеми в изборния процес

Страсбургският терорист отмъщавал за „падналите в Сирия ислямски братя“

Жертвите на влаковата катастрофа в Турция станаха 9, включително трима машинисти

Гръцките земеделци загряват тракторите за Коледа

Продажбата на електронни винетки започва от понеделник

Заловиха ученичка, надраскала колата на учителка с обиди Изписала с пирон „боклук“ и „френга“

Александър Ваклин: Изтеклите разговори отразяват случилото се през април

73-годишен санданчанин преряза вените си,бил болен от рак

Бившият гл. счетоводител на Баневи в „Полимери”: Пари за заплати на работниците не са отивали за лични нужди на семейството

Две убийства за една нощ в Атина

Ирландският посланик Майкъл Форбс посети Банско

Николай Банев: Разследването е като селска вечеринка Невъзможно било в международна банка да бъдат вкарани изпрани 600 млн. евро

Бивш летец в Стамболийски: Ще гласувам за генерал Попов – той е истински българин!

„Ще гласувам за генерал Константин Попов, защото той е истински българин“, заяви в град Стамболийски 83-годишният Цветан Гочев, бивш пилот щурман на ТУ-2. Той пожела на водача на листата на ГЕРБ -Пловдив област и на кандидатите за народни представители Евелина Апостолова и Владимир Пильов да продължат започнатото от ГЕРБ.

„Аз съм от 55 години тук и за втори път виждам така да се работи в Стамболийски“, коментира възрастният мъж. Младата майка Лазарина Гушлекова пък дойде специално, за да се запознае лично с водача на листата ген. Константин Попов и с кандидата за народен представител Евелина Апостолова. „Разчитаме на вас младите хора, които ни вярвате, да изберете по-доброто бъдеще на България“, каза Апостолова.

„Генерал Попов, стискаме Ви палци и знаем, че ще победите на 26 март“, пък бяха най-честите пожелания, които жители на Карлово и Стамболийски отправяха към водача на листата на ГЕРБ-Пловдив област ген. Константин Попов.

В Карлово той и кандидатът за народен представител Данка Люртова разговаряха с граждани. Много карловци дойдоха, за да получат картичка с автограф от ген. Попов. Сред тях бе и шефът на Градската художествена галерия, големият художник и скулптор Димитър Рашков.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.