Бизнесменът Станислав Стоянов сменя Цветанов в парламента

ЦИК обяви Станислав Иванов Стоянов за народен представител от IV МИР Велико Търново на мястото на напусналия парламента Цветан Цветанов. Решението е взето на заседание на Централната избирателна комисия от 30 март и предстои да бъде публикувано в Държавен вестник.

Младият лидер на МГЕРБ Георги Недев заяви пред медиите, че има свои планове за бизнес във Велико Търново, общинският съветник и началник на Втора хирургия и ДКЦ във великотърновската болница д-р Николен Стойнов заяви, че се чувства по-полезен тук, а проф. Любомира Попова и Даниела Арабаджиева остават да изпълняват задълженията си съответно като областен управител и председател на Общинския съвет в Лясковец.

Станислав Иванов Стоянов, който беше седми в листата на ГЕРБ на парламентарните избори през 2017 г., е собственик и управител на Рекламна агенция „Ди-Медия“ ООД, с висше компютърно и икономическо образование, член на църковното настоятелство на храм „Св. Св. Кирил и Методий“ и на УС на сдружение“Пазители на българщината“ на Христо Димитров, ръководител на НФА „Българе“. Всяка година със семейството си и приятелите участва на събора в Жеравна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България