Билетите за Ел Класико по 10 000 долара

Истерията за билети тресе Маями за предстоящия исторически двубой между „Реал“ (Мадрид) и „Барселона“. Испанските грандове ще се изправят един срещу друг в САЩ по време на лятната подготовка, а това ще е едва втората среща между големите съперници, извън Европа. През 1982 година „Белия балет“ и каталунците играха демонстративен мач във Венецуела, спечелен от мадридския колос с 1:0.

За предстоящото Ел Класико на 29 юли в Щатите всичките 65 000 пропуска бяха разпродадени още през март за 20 минути. Сега те се продават на черно, а цените започват от 283 долара, но по-атрактивните от тях достигат до умопомрачителните 10 000 долара.

В същото време тимът на Зинедин Зидан стартира подготовка в понеделник. На първото занимание се появиха и играчите с неясно бъдеще Хамес Родригес и Алваро Мората. Двамата са считани за сигурни напускащи това лято, но все още няма потвърждение за продажбата им.

На първото занимание не се появи голямата звезда Кристиано Роналдо. Португалецът е на ваканция в Ибиза след успешния сезон. 32-годишният нападател е в компанията на своята приятелка Джорджина Родригес, новородените близнаци на футболиста Ева и Матео, както и Кристиано-младши.

И докато играчът се наслаждава на почивката си, неговият треньор Зинедин Зидан седна на преговори с президента на клуба Флорентино Перес. Темата на разговор бе именно бъдещето на Кристиано, след като това лято се заговори усилено, че той иска да напусне „Сантяго Бернабеу“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят