Биляна Лазарова става фолк певица

Биляна Лазарова от дете печели конкурси за красота.

Популярният модел и инфлуенсър подписа с „Пайнер“

Готова е с първото си парче „Имаш да взимаш“ и клип към него

През юни стана майка на момченце

Популярният модел и инфлуенсър Биляна Лазарова- Биляниш става фолк певица. Пеенето не е ново амплоа за красавицата и друг път сме я виждали на музикалната сцена, но сега тя сменя стила и влиза в редиците на „Пайнер“. От най-голямата музикална компания у нас обявиха, че Биляниш вече официално е сред техните изпълнители и съвсем скоро ще представи първата си песен и видеоклип. От публикация в социалните мрежи на певицата се разбира, че видеото е вече заснето, а парчето се казва „Имаш да взимаш“. 

20-годишната красавица, която през юни стана майка на момченце, от години е популярна в публичното пространство и само в Инстаграм има над 150 000 последователи. 

През 2012 участва в музикално предаване за деца и стига до полуфиналите. Скоро след това започва да печели конкурси за красота и сред титлите, с които може да се похвали са  Мис Европа 2016 от конкурс в Южна Африка,  Little Miss Galaxy 2015, Teen Miss Bulgaria 2015, Teen Miss Nations 2015 от конкурс в Бразилия и Little Miss World 2015 от надпревара в Турция. 

На 17 Биляна бе обявена за 15 за най-красивата тийнейджърка в света на конкурс в Тайланд (2017г ) Блондинката често позира за различни модни марки и бе един от първите „ангели“ на дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз, участваше и в нейното риалити предаване „Инста Куин“.

Преди няколко месеца Лазарова отново привлече вниманието на медиите, като обяви, че се е разделила с бащата на детето си скоро след раждането му. Освен това, тя призна, че страда от булимия и от години се бори с хранителното разстройство. 

Биляна Лазарова от дете печели конкурси за красота.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица