Благотворителна кампания „Да помогнем на Иванна“ събра 15 531 лева

Снимка: Архив

Две млади дами организираха благотворителната кампания „Да помогнем на Иванна“ във Велико Търново, която през изминалите 4 месеца събира средства за лечението на 4-годишната Иванна Илиева, която е болна от хронична бъбречна недостатъчност.

Симона Божанкова и Радина Манолова са инициаторите на поредицата от инициативи. Миналата седмица те преведоха по дарителските сметки за лечението сумата от 15 531 лева, която беше събрана в кампанията.

Активностите във Велико Търново започнаха с благотворителното стънт-дрифт шоу, което се проведе на паркинга на магазин „Практикер“. Атрактивното шоу беше организирано с помощта на Мартин Митов – Мартъра. Тогава стотици привърженици на екстремните преживявания се събраха на импровизирания полигон, за да се насладят на великолепното стънт и дрифт шоу, представено им от виртуозите с мотоциклети и автомобили. За благотворителното шоу бяха поканени едни от най-добрите професионални дрифт пилоти, съпричастни с каузата за лечението на Иванна, както и стънт мастерите от клуб“All stars team“.

Седмица по-късно се състоя и благотворителен концерт в помощ на Иванна. Събитието беше организирано с подкрепата на Яница Русева и пиано-бар “Плей“. На сцената излязоха IN SPECTRE: Missher & Grisha Georgiev, Яница Русева live, Иван Иванов и хип-хоп танцьорите от The Centre. Със специални изпълнения се включиха и Галина Макавеева и Боряна Божанкова.

Кутии за събиране на дарения бяха поставени на над 30 ключови места в града.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони