Благо Джизъса се забавлява на чалга без Есмер

Компания му правеше дизайнерката Мегз

Футболната звезда Благой Георгиев бе забелязан да копунясва до ранни зори под звуците на най-актуалните попфолк хитове в известен столичен клуб. Въпреки че Джизъса бе заобиколен от доста свои приятели мъже, впечатление на посетителите на чалга заведението направи отсъствието на неговата съпруга Есмер. Единствените представителки на нежния пол на ВИП сепарето на футболиста бяха скандалната дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз и нейна приятелка.

Благо не пропусна да позира за камерите в клуба и не прикриваше своето удовлетворение от атмосферата и приятната компания, в която се намира. През последната седмица Мегз получи още един повод да празнува до ранни зори. Младата дизайнерка получи приза за влияние в социалните мрежи – “Инфлуенсър на годината” на престижни лайфстайл награди.

И Миглена, и Благо Джизъса са редовни посетители на въпросното чалга заведение. Те обаче далеч не са единствените родните знаменитости, които обичат да се забавляват под звуците на балкански ритми в известния фолк клуб в центъра на столицата. Преди малко повече от седмица там бяха забелязани провокативната арендби изпълнителка Гери-Никол, тв водещата Миглена Ангелова и плеймейтката Ася Капчикова, придружавана от своя приятел.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица