Близнаците да се пазят от конфликти, а Девите да планират пътешествие - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Бъдете отговорни към служебните си задължения. Само така ще успеете да покриете притесняващите ви неотложни разходи. Не давайте пари назаем. Не се ядосвайте и не критикувайте. Избягвайте грешки, които трудно ще поправите. Бъдете особено внимателни към новите делови предложения. Знаете, че неразбирателството с любимия ви съсипва, особено ако сте щастливо оженени. Идва пролет, несемейните са орисани да срещнат мечтания партньор, но нека не бързат с избор на дата на годеж и брак. Важно е да се опознаят и да са сигурни, че това е чаканата голяма любов.

ТЕЛЕЦ

Успехът ви е гарантиран, ако сте отговорни и упорити. За ваша приятна изненада ще реализирате идеи, които до момента не получаваха подкрепа, но сега колегите ви са преценили, че са доходни. Не надавайте ухо на интригите на работното място. Предпазвайте се от намеса в разправия между ваши колеги. Не се впускайте в изневяра единствено заради мощно енергийно и сексуално привличане. Прибързания секс няма да ви зарадва, нито ще ви гарантира, че чувствата ви са споделени. По-скоро раздялата е предопределена.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете коректни и в същото време крайни, ако се налага да се защитите пред вашите колеги. Проявете решителност и не злоупотребявайте с добрите намерения на началниците си, които ви толерират. Предпазвайте се от конфликти, породени от вашата импулсивност. Проявата на отговорност към задълженията ви е гаранция, че начинанията са успешни. Не си позволявайте романтични срещи и изневери, подтиквани от настъпващата пролет, която, без значение какво е времето ви подтиква да мечтаете. Случайните сексуалните контакти няма да ви доставят наслада.

РАК

Не се притеснявайте от трудностите на работното място, защото те са важна опитност за вас в този ден. Те съпътстват промените, които сами пожелахте да предприемете. Следобед ще сте забравили за тях. Не се карайте с колегите си, а им обяснете къде според вас са пропуските им. Те може да имат различно мнение. Постарайте се да спазите даденото обещание за вечеря в заведение. Ако не сте готови да излезете с половинката си създайте си добро настроение у дома, с романтична вечеря за двама, която може да приготвите заедно.

ЛЪВ

Дали ще жънете успех или сами ще се провалите зависи от настроението ви и от умението да не обръщате внимание на опитите да омаловажават знанията ви. Причината за деловите ви проблеми е във ваша прибързаност и необмислените изказвания в нечия вреда. Намерете начин да се извините на колегите си. Семейните жени да не изневеряват, колкото и силно да са привлечени от нечий чар. Несемейните жени имат шанс да открият своята половинка, но може преценката им да не е правилна. Сексът не е най-желаното удоволствие през този ден.

ДЕВА

Преценете дали имате възможност през този месец да пътувате и днес организирайте така времето за следващите дни, че да заминете без притеснение. Проявете търпение на вашето работното място и ще се справите с неочакваните нови задачи с кратък срок на изпълнение. Както винаги вашето ниво е високо. Разчитайте на интуицията си. Дори и тактът в разговорите няма да ви помогне да си спестите ревността и взаимните обидите. Не се надявайте сексът да премахне проблемите ви с любимите ви, особено ако те нямат желание за оправяне на отношенията и намерение да продължите живота си заедно.

ВЕЗНИ

Сутринта сте се притеснили заради липса на хармония в семейните отношения, породени от намесата на ваши роднини, които ви съсипаха предишния ден и не ви се ходи на работа. Въпреки това професионалния успех ще ви споходи. Бъдете уверени в силите си. Не се лишавайте от подкрепата на колегите си, която ще ви даде увереност. Знаете, че любовта е вашето най-добро лекарство, без значение дали сте уморени тъжни или обидени на някого. Сексуалното удоволствие, което ви очаква вечерта, е компенсация за цялото напрежение през деня.

СКОРПИОН

Длъжни сте да се вгледате в себе си с очите на разума и да прецените дали не допускате грешка и дали вървите в правилната посока. Бъдете отговорни към вашите служебни задължения. Днес успехите ви се дължат и на помощта оказана ви от вашите колеги. Не се поддавайте на влияние отстрани. Ако сте семейни обърнете внимание на партньора си и не се отдалечавайте от децата си. Несемейните жени, които живеят с партньора си, могат да се отдадат на сексуални изживявания, но не и ако запознанството е от днешния ден.

СТРЕЛЕЦ

Успехът е с вас на работното място, ако сте самоуверени и не допускате странични хора да ви разпореждат как да се справите със служебните си задължения, защото няма да ви помогнат, но ще разказват на всички че без тях няма да се справите. Ще се справите както винаги добре, но не и ако сте решили да се правите на незаменими. Не прекалявайте с щедростта си, защото може да се окажете влюбени и използвани, заради неправилно разчетени сигнали от страна на обекта на вашите чувства. Не се опитвайте да купувате сексуални удоволствия, за да не се разочаровате.

КОЗИРОГ

Успехът няма да ви изостави, ако не допускате ваши приятели да ви занимават с проблемите си и да ви губят времето. На работното място не оставайте до късните вечерни часове. Съобразяването с общественото мнение е от значение, ако ви предстои да се заемете с нова задача и заемате отговорен пост. Несемейните жени да са особено предпазливи при нови запознанства, защото само заради тегнещата им самота са готови на връзка без да преценят дали няма да страдат след това. . Сексът е желан, ако не сте импулсивни и изчакате подходящия момент вечерта.

ВОДОЛЕЙ

Начинанията може да не са така успешни, както очаквате, въпреки че имате друга представа за тяхното развитие. Този факт ви изнервя. Не проявявайте гордостта си и потърсете помощ, ако срещате трудности на работното място. Очаквайте подобряване на финансовото си положение. Направете оглед на жилището, което имате намерение да купите. Бъдете толерантни към хората, които обичате - това е правило за успех. В личните ви отношение липсва взаимното разбирателство. Не използвайте сексуалните мигове, за да си върнете хармонията, ефектът ще е временно решение.

РИБИ

След като сте разрешили проблемите си в личния живот, успявате и в работата си. Днес ще докажете на вашите конкуренти какви са вашите недостижими професионални умения. Деловите срещи и разговори на работното място са успешни. Не допускайте да ви развалят настроението и да попречат на вашите планове. Споделете чувствата си без притеснение че ще ви се подиграват, защото ще бъдат споделени. Отдавна не сте били така щастливи и изпълнени с желание да обичате. Естествено е сексът тази вечер да ви дари с незабравими мигове.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп