Богдана Карадочева пя на един от адресите на любовта

Снимка: Божидар Марков - Фотогруп
Маги Гигова (вляво) с Богдана Карадочева, Стефан Димитров и издателката Алена.

Маги Гигова представи новата си книга

47 интимни истории на прочути български творци

Богдана Карадочева и Стефан Димитров създадоха незабравим празник при представянето на книгата “София. Адресите на любовта” от Магдалена Гигова. След големия успех на “Шепот от стари дантели”, в новата си книга журналистката разказва 47 интимни истории на прочути български творци на 473 страници. Тя е илюстрирана с 291 снимки и с рисунки на Андрей Тилков. Те показват мястото, където се развива действието в минали и наши дни.

Книгата, чийто издател е астроложката Светлана Тилкова-Алена и съпругът й Андрей, бе представена в къщата на ул. “Минджур” в столицата, в който е живяла великата българска артистка Адриана Будевска.

В изданието е включен и специален романтичен подарък за читателите - двустранна цветна ламинирана карта с адресите, където се развиват любовните истории.

“Всъщност това са адресите на любовта в София. Всеки може да си вземе своята половинка и двамата да обикалят местата. В картата е посочено и как се изминава разстоянието от един до друг адрес по три начина - пеша, с колело или с тротинетка и колко време ще отнеме това”, каза Маги Гигова.

Коментари

Задължително поле