Бодуров копира Погба

Преди седмица Пол Погба каза след мача „Манчестър Юнайтед“ - „Уулвърхемптън“ (1:1), че „червените дяволи“ трябва „да атакуват, атакуват, атакуват“. Думите бяха приети в Англия като критика срещу тактиката на Жозе Моуриньо. Явно португалецът реши същото и отне капитанската лента на Погба.

След ЦСКА - „Левски“ (0:1) капитанът на „червените“ Николай Бодуров изкопира световния шампион. „Разчитаме на Господ ли да вкара?“, „Какво да направя? Да си центрирам сам и сам да вкарам“, „Еднотипни сме“, „Не може да се туткаме и после да имаме претенции“.

Уоу! Ако Погба бе казал всичко това, щеше да е изправен на трибунал от Моуриньо и най-вероятно глобен жестоко от ръководството.

Ние сме в други географски ширини. Общото между ЦСКА и „Манчестър Юнайтед“ в момента е единствено английският паспорт на Нестор Ел Маестро и червеният цвят. Ако на „Армията“ приемат думите на Бодуров, както на „Олд Трафорд“ подходиха с Погба, то трябва да стане страшно. Защитникът очевидно се позволи крайна критика към треньора, съотборниците и тактиката. Така че, въпросът може да стане „или, или“. Истината е, че трябва задълбочен анализ, който да даде отговори на въпросите, поставени от Бодуров.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ